Bericht:

19:17 05-09-2016
Van geel Erik

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Hallo,

Mooie, informatieve webpagina(s). Mijn echtgenote en ik maakten ook vere reizen (Afrika, Amerika, Canada, Thailand). We willen dat nog wel doen, maar sinds 2 jaar reizen we nu ook veel met onze eigen camper. Onze fietsen nemen we steeds mee. De camper heeft vooral als voordeel dat we snel kunnen beslissen om te vertrekken en te kunnen genieten van de lange weekends.
Thuis hebben wij twee poezen. Voor de korte trips doen we beroep op de buren. Maar voor de langere reizen brengen we ze naar een kattenhotel.
Ik lees in jullie verhalen dat de poes meegaat. Hoe organiseren jullie dat gedurende de dag? In de camper? Wat bij warm weer? Waar zit ze tijdens de soms toch lange ritten?

Groeten, Erik
Geantwoord op: 19:10 08-09-2016

Hallo Erik

Bedankt voor jullie reactie.
Onze poezen gingen altijd mee. Tijdens de rit lag de ene poes in een speeltunneltjes op het bed achterin en de andere poes lag op de bank. Tussen de cabine en het woongedeelte hadden we een net, zodat ze niet naar voren konden tijdens rijden. (aanhangwagennet) Overdag zaten ze eigenlijk altijd in de camper. Namen mandjes mee en stonden wel meestal in de schaduw als het erg warm was. Als ze gewend zijn aan een riempje kun je ze ook buiten laten, maar dat waren ze bij ons niet. Als het erg warm was zetten we de waaier aan, die we hadden gemonteerd aan de wand bij de eettafel. Ideaal. Ook altijd het dakluik een stukje open en zoveel mogelijk de zonneschermen, waar de zon dan opstond dicht. Wij vonden het altijd erg gezellig als ze erbij waren.
Helaas is de laatste poes 2 weken geleden overleden, dus de volgende reis maken we zonder poezen. Zal best vreemd zijn. We gaan het meemaken.

Groetjes en succes Berry en Wilma

19:30 28-08-2016
Sandra vd Boogaart

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Via google
Beste Berry en Wilma,
Wij gaan in september voor het eerst samen en onze labradoodle twee weken met de camper weg....het doel is via oostentrijk naar Toscane. We zijn bezig een route uit te stippelen en al zoekende op internet kwam ik op jullie site terecht. Wat een geweldige ervaringen! Superleuk om te lezen en hier en daar halen we er wat tips uit. Wij zijn erg benieuwd hoe het bevalt....ik denk dat er een wereld voor ons open gaat. Bedankt voor het delen van jullie trips op internet. Groeten, Jos en Sandra
Geantwoord op: 17:25 29-08-2016

Hallo Sandra en Jos,

Bedankt voor je reactie in ons gastenboek. En fijn om te horen dat jullie onze website waarderen. Als ik het goed begrijp gaan jullie voor het eerst met de camper op pad. Een goede voorbereiding is het halve werk. Oostenrijk is een prachtig land heerlijk wandelen en genieten van de bergen. Heel veel plezier met de voorbereiding en de reis.

Groetjes Berry en Wilma.

19:55 09-08-2016
Pieter en Wil van De

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Zoekmachine reisverhalen Italie
Met belangstelling jullie reisverslag Italie gelezen. Erg leuk en interessant. Wij starten pas met camperen nadat we jaren met de caravan op stap zijn geweest. Reisverslagen vinden we leuk om te lezen en alle ervaringen van camperaars te lezen. We hebben al een contactformulier gemaakt maar wij stellen de vraag hier ook maar;
Waarom hebben jullie voor campings gekozen en niet voor camperplaatsen ?
Wij kijken uit naar het volgende verslag.
Pieter en Wil van Dee
Geantwoord op: 19:34 10-08-2016

Hallo Pieter en Wil,

Ik weet niet meer of ik jullie al een reactie heb gegeven op jullie bericht in ons gastenboek? Allereerst bedankt voor jullie bericht. Het is altijd leuk om te lezen dat er mensen zijn die onze reisverhalen waarderen. We doen het ook met veel plezier, het is een onderdeel van onze reis. Wij staan altijd op campings omdat wij meestal in het voor of naseizoen reizen, en zodoende gebruik maken van de ACSI campings (vast laag tarief). http://www.acsi.eu/nl/home/l1-n1/

Wij zoeken natuurlijk wel de leuke kleine campings uit. En je kunt dan gebruik maken van het sanitair en ook de elektra is inbegrepen. Ook vinden wij gras fijner dan asfalt.

Heel veel reisplezier en succes met het camperen.

Groetjes Berry en Wilma.

14:19 05-07-2016
Jovita Michels

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Camperaar.nl
Hallo Berry en Wilma,
Ik heb me al menig uurtje geamuseerd met jullie reiservaringen; over enkele weken zullen wij, na 10 jaar kamperen met caravan, voor het eerst met een (gehuurde) camper op pad gaan. De bedoeling is Zuid Duitsland-Oostenrijk, maar omdat het weer zo grillig verloopt toch maar op zoek gegaan naar een eventueel alternatief: dat zal jullie Cote d'Azur reis 2016 gaan worden! De Normandië reis hoop ik ook nog een keer te kunnen maken, zou erg leuk zijn voor onze zoon. Ik vind het heel spannend om zo op de bonnefooi op reis te gaan, maar het lijkt me ook geweldig om alles per dag te bekijken en lekker te doen en te gaan en staan waar je zin in hebt. Een grote wens blijft dan ook om in de toekomst een eigen camper aan te kunnen schaffen....
Blijf vooral veel op vakantie gaan en hier ook over te schrijven op jullie leuke, informatieve site!!"
Geantwoord op: 10:21 09-07-2016

Hallo Jovita, ik moet eerlijk zeggen ik ben een beetje onder de indruk van je berichtje. J e beschrijft heel mooi onze gedachte achter onze website. Maar ook het reizen met een camper is precies zo als je het benoemd. Maar ik wil je nog wel vertellen dat er een verschil zit in beleving tussen een huurcamper en een eigen camper. Een eigen camper met eigen spulletjes en ingericht zoals jij dat wilt is het helemaal. Tot aan die tijd heel veel plezier met reizen. En wie weet zie we elkaar onderweg naar weer een mooie bestemming.

Heel veel camperplezier.
Berry en Wilma.

17:51 15-06-2016
Irma

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Erg mooie verslagen en foto's.
Ik zocht reisverhalen, we willen volgend jaar naar China gaan, naar aanleiding van blogs of reisverhalen kun je er achter komen waar je heen wilt en wat interessant is.
Geantwoord op: 17:55 17-06-2016

Hallo Irma, China is een prachtige bestemming. Een beetje huiswerk maken is heel verstandig. Veel plezier met de voorbereiding. Bedankt voor het berichtje.

Groeten Berry en Wilma.

22:10 20-05-2016
Brenda Tieman

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

google
Hallo,

Wat een ontzettend leuke website hebben jullie gemaakt. Erg leuk om al jullie reisverslagen te lezen en de foto`s te bekijken.
Wij hebben ook een camper gekocht en gaan deze morgen ophalen. De voorpret is begonnen met het lezen van jullie verhalen. Leuk dat jullie in Ootmarsum zijn geweest, daar wonen wij vlak bij. Wat ik ook erg leuk vind is dat jullie grote steden bezoeken met de camper, daar had ik nooit zo bij nagedacht maar dat lijkt mij erg leuk om te doen.

Groetjes Brenda Tieman
Harbrinkhoek
Geantwoord op: 19:51 09-06-2016

Hallo Brenda.
Sorry voor de late reactie maar we zijn net terug van een campervakantie naar de Cote d'Sur. Het reisverhaal komt binnenkort. Dank voor je leuke reactie. Ja het bezoeken van grote steden en gewoon op je eigen fiets door bv. Pisa te fietsen is fantastisch. Wij wensen jullie veel camperplezier met jullie camper. Ootmarsum is echt geweldig. En het is misschien even wennen om met de camper op pad te gaan, maar uiteindelijk is het geweldig. Veel plezier.
Groeten Berry en Wilma

10:47 29-04-2016
staes marc

Website :

mstaes@skynet.be

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

toevallig
plannen dit jaar mei/juni naar slovenie en kroatie te gaan , wij vonden uw foto's heel mooi
wij zien er al naar uit , hopelijk gaat het eindelijk eens lente worden tegen dan !!
m vr gr , marc
Geantwoord op: 11:32 30-04-2016

Hallo Marc, bedankt voor je berichtje. Zoals je in het reisverhaal hebt kunnen lezen is het in de vakanties erg druk, houdt daar rekening mee. Heel veel plezier en geniet.

Berry en Wilma

18:39 23-04-2016
Jannie en Gerard

Website :

http://janger5.blogspot.nl/

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

google
Wat een leuke site met leuke verhalen en mooie foto's.
Leuk geschreven. Voor ons als beginnende camperaars, kunnen we ook nog tips op doen.
We blijven jullie volgen.

Gr, Jannie en Gerard
Geantwoord op: 16:56 24-04-2016

Hallo Jannie en Gerard,

Dank je wel, goed om te horen.

Heel veel reisplezier.

Berry en Wilma.

 
Ad
18:30 28-03-2016
Els

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Leuk om jullie verhalen te lezen.Zo herkenbaar avontuur .Nog veel camper plezier en blijf schrijven aub ;)
Gr Els
13:19 20-03-2016
Eric

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

google
zoek naar leuke route voor deze zomer.
leuk geschreven bedankt voor jullie verhaal.
Geantwoord op: 13:52 20-03-2016

Dank je wel Eric.

Gr. Berry

12:16 16-03-2016
Wim, Anneke Versluis

Website :

nvt

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

zoekterm google; route camper Italie
Dag Wilma en Berry,
waardering voor jullie leuk geschreven reisverslag Ligurie met interessante informatie.
Als voorbereiding op onze eerste reis naar Italie heb ik met veel belangstelling jullie verslag en foto's gezien. Sinds september 2015 in het bezit van een camper hebben we een lange reis naar Spanje gemaakt. Veel herkennen we van de beschrijving van het campergemak. Complimenten voor de toegankelijke en verzorgde site. Groet, Wim en Anneke.
Geantwoord op: 19:59 16-03-2016

Hallo Wim en Anneke,

Wij zouden er stil van worden wat een leuk berichtje. Ja het camperen is heerlijk, wij gaan onze camper over enkele dagen weer uit winterstalling halen. En om dan weer lekker de boel schoon te maken en voorzichtig wat in te gaan pakken geeft alweer een goed gevoel. Nu nog een beetje zon erbij en we gaan weer. Dank jullie wel en blijf ons volgen. Veel reisplezier.

Berry en Wilma.

19:10 01-02-2016
Marchel

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Internet google
Hallo,

Leuke site, en leuk geschreven verslagen.
Het lijkt net of de lezer mee is op reis.
We gaan in het voorjaar weer op pad met de camper, en op deze manier is het toch voorpret om te kijken wat andere camperaars schrijven.
Heb jullie site bij de favorieten staan.

Veel camper plezier
Geantwoord op: 20:38 01-02-2016

Marchel,

Leuk dat je de moeite hebt genomen om een berichtje achter te laten in ons gastenboek. En natuurlijk is mooi om te lezen dat je onze site leuk vind. Ook heel veel camper plezier het komende jaar.

Groeten Berry en Wilma.

07:37 19-01-2016
Daniel Ostijn

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Door te internetten
hallo
Prachtige reisverslagen!
Wij hebben al 30 jaar caravans....en hebben nu een camper aangeschaft, na verschillende testen
Staan jullie veel zonder elektriciteit? Met zonnepaneel? Hoe maakt u koffie ? Welke elektrische toestellen gebruikt u dan nog? Wat met de ijskast? Hebt u een convertor? ( van 12 V naar 220) Graag tips wanneer ge staat zonder elec

Met dank en Vg
Daniel en Rita uitBelgie, Kortrijk
Geantwoord op: 16:49 23-01-2016

Hallo en dank voor jullie mail.
Gefeliciteerd met de aanschaf van jullie camper. Daar zul je geen spijt van krijgen. Maar er zijn natuurlijk veel vragen. Hadden wij ook. Wij staan bijna altijd op een camping en staan dan aan de 230 volt. We hebben een waterkoker voor de koffie en een klein oventje voor de broodjes en bv de lasagna en pizza. Beide met een klein vermogen. De meeste campings hebben al een 10 Amp aansluiting dat is dus 2300 watt. De waterkoker is 450 watt. Als we geen stroom hebben zetten we de ijskast op gas.

Heel veel plezier en het zal wennen zijn in het begin, succes.

Berry en Wilma.

17:58 06-01-2016
Iris

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

toeval, beetje surfend op internet
Leuk verslag van jullie reis naar Cambodja. Wij vertrekken over een paar weken voor een maand en het is leuk om een beetje 'in te lezen'.
Geantwoord op: 12:27 10-01-2016

Iris,
Wat een heerlijk vooruitzicht. Cambodja is een land met vele gezichten, geniet ervan. En vergeet vooral niet de "Vis Amok" te eten bij Frizz in Phnom Penh.
Heel veel plezier.

Berry en Wilma

16:56 06-01-2016
Trudy

Website :

www.slakopreis.nl

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Zoekend naar Praag + camper.
Dag Berry en Wilma, Leuke reizen hebben jullie gemaakt en die voor een buitenstaander ook leuk beschreven! Ik heb jullie site in onze lijst met 'leuke links' gezet. Jullie verslag over Praag vermeld ik bij ons verslag over Praag.
Veel reisplezier in het nieuwe jaar.
Geantwoord op: 12:48 10-01-2016

Hoi Trudy,

Dank je wel. Jullie website mag er ook zijn. Natuurlijk wensen wij jullie ook een veilig en gezond nieuwjaar toe. En misschien tot ziens ergens in.........!

Berry en Wilma

Berichten: 1 t/m 15 van de 156.
Aantal pagina's: 11
[1] 2 3 4 5 6 7Ouder