Bericht:

Maak dit gastenboek reclamevrij - al voor EUR2,50
09:39 19-09-2017
Bogaerts

Website :

Boge1@ me.com

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Hebben vakantie voor de deur ,en zoeken wa hulp
Eerste keer ,willen graag wa mening ,route van Luxemburg via Frankrijk naar bloemen Rivièra ,wie weet wa best is
23:00 17-09-2017
Léon & Loes

Website :

www.moustache.nu/reizen.html

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

beetje bladeren in Google ;-))
Leuk verslag van de route door de Elzas. Wij deden een vergelijkbaar traject. Eguisheim zelfs twee keer, een paar jaar later. Genoemde campings herkennen we deels. Kleine opmerking ter verbetering: pas de alinea over de wijnroute even aan. Daar staat nu: ..de route lijdt ons; dat is jammer, want ik denk dat jullie niet veel geleden, maar veel genoten hebben. Als je er een ''ei'' van maakt, zit je weer helemaal goed. Nog veel vakantieplezier gewenst.....
19:18 05-08-2017
Ruud vis

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Internet
Heb de nodige reisverhalen van jullie gelezen en vond t supergaaf
Wij zijn beginnende camperaars en nog vol op zoek naar mooie routes en campings
Mocht u nog tips voor ons hebben,graag
Mvrgr Ruud en yvonne
Geantwoord op: 20:05 07-08-2017

Hallo Ruud en Yvonne.
Wat een leuke reactie op onze website. En weer zijn er twee camperaars bij, geweldig. Heel veel plezier en veel mooie reizen. Sinds kort staan er ook uitstapjes van ons met de camper op: www.camperervaringen.nl

Veel plezier.

18:50 02-08-2017
Katrien

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Wat een schat aan informatie! Bedankt om dit te willen delen. Onze camper is besteld, over enkele maanden zal mijn gezin (echtgenoot, ik en 2 tieners) ook vele trips maken. Ik ga jullie website zeker nog opnieuw bezoeken. Lieve groeten uit Belgisch Limburg.
Geantwoord op: 11:54 05-08-2017

Hallo Katrien,

Dank voor je reactie in ons gastenboek. Het reizen is leuk, een dagboek bijhouden is leuk en om dat te delen met anderen is geweldig. Op onze nieuwe weblog: www.camperervaringen.nl zijn we bezig met een nieuwe website op te zetten.

Heel veel plezier van jullie nieuwe camper. Ik weet zeker dat je daar enorm van gaat genieten. En mochten jullie ooit je belevenissen op gaan schrijven laat het ons dan weten.

Veel plezier en wie weet zien we elkaar eens onderweg.

Berry en Wilma.

21:14 15-03-2017
Ewoud & Hanna

Website :

http://wierwereld.jouwweb.nl/

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Zoeken op 'camperverhalen' in Google
Hallo Berry en Wilma,

Onze complimenten over jullie prachtige website. Mooie verhalen met goede informatie en dat alles op een keurig opgezette website.
We hebben jullie Spanjereis aandachtig gelezen omdat wij in de zomer van 2016 ook een lange reis naar Spanje hebben gemaakt. Omdat we onder de indruk zijn van jullie complete site waarin verhalen met een persoonlijke ondertoon worden verteld hebben we jullie site als 'aanrader' op onze eigen website geplaatst. We hopen zo dat er nog meer mensen jullie informatie kunnen gebruiken.

Met vriendelijke groet,
Ewoud & Hanna
Geantwoord op: 16:17 18-03-2017

Hallo Ewoud en Hanna.

Dank voor jullie berichtje. Om stil van te worden, maar ook een beetje trots. Het is erg leuk om steeds weer merken dat mensen onze website waarderen. Spanje is echt een geweldig camperland.

Ook jullie website ziet er goed en informatief uit.

Veel reisplezier,
Berry en Wilma

22:09 07-03-2017
R Reekers

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Via google camper Reis door normandie ingegeven
Super verslagen geschreven door Julie Mijn vrouw en ik gaan Eind April ook de zelfde reis doen door normandie als Julie alvast bedankt voor de opgegeven stops we gaan echt het zelfde doen als Julie verslag gr Rudy en Dionne
Geantwoord op: 06:39 08-03-2017

Hallo Rudy en Dionne.
Dank voor jullie reactie. Normandië was een geweldige reis ondanks het zware onderwerp. Maar wij vonden het goed om te zien en te voelen waar de vrede voor ons begon. Het was erg indrukwekkend. Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Fijne reis.
Berry en Wilma

01:46 20-02-2017
Marcel

Website :

https://www.campervoet.nl/reisverhalen/

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

www.google.nl
Super gaaf om al die verhalen te lezen! Als je een keer reisverhalen wil lezen van een van onze huurders mag je bij ons op de website kijken. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden:)
Groeten Marcel.
07:50 14-02-2017
Ellen Stempher

Website :

www.fritsellen.nl

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

google
Heerlijk om te lezen en vooral leerzaam voor ons. Wij caravannen nu nog maar volgend jaar als ik (Ellen) ook met pensioen ga dan denken wij er over om een camper te gaan kopen. We zijn ons nu aan het oriënteren en wat ik hier lees bevalt me uitstekend :)

Veel reisplezier.
Groet Ellen.
Geantwoord op: 17:20 15-02-2017

Frits en Ellen,

Dank voor jullie mail. Erg fijn om te horen. Ja heerlijk weer op pad met de camper nog even en hij kan weer uit de stalling. Genoeg plannen voor dit jaar.

Jullie hebben ook een heel leuk reis blog.

Heel veel reisplezier.

Berry en Wilma.

 
Ad
22:12 31-01-2017
Serge

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Zoektocht op het internet
Prachtige verhalen en voor een nieuwkomer leerzaam
Geantwoord op: 17:57 01-02-2017

Serge,

Leuke reactie. Dank je wel. Daar doen we het voor.

Groeten Berry en Wilma

16:45 17-01-2017
Pieter en Wil van De
Hallo,

Enorm genoten van het reisverhaal in Spanje. Wij camperen nog niet zo lang (wel veel met de caravan op stap geweest ) en eigenlijk willen wij ook proberen te overwinteren in Spanje/Portugal. We zijn wel eens eerder geweest (omgeving Malaga) in de winter maar we vonden het niet aanwezig zijn van gasten in de midweek niets voor ons. In het weekend brak de "hel" lost en kwam de plaatselijk bevolking (met de daarbij behorende jeugd) genieten van het spaanse weekend. De muziek keihard aan. We waren blij als het weer zondagavond was geworden want dan werd het weer rust.
Maar ka je kan niet alles hebben en een beetje aanpassen is niet erg.
Nogmaals bedankt voor het leuke reisverslag.
Geantwoord op: 17:43 21-01-2017

Hallo Peter en Wil,

Dank voor jullie reactie. Spanje is een mooi land het is ons goed bevallen. Heel veel plezier met jullie camper. Veel reisplezier.

Berry en Wilma.

16:44 09-12-2016
Campervoet

Website :

http://www.campervoet.nl

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Beste Onzereiservaringen,

Leuke website heb je, ik ben zelf actief in het opknappen en van oude Volkswagen busjes, en daarna verhuur ik ze aan mensen zodat iedereen ervan kan genieten. Leuke verhalen staan er op de website!

Met vriendelijke groet,
Campervoet
14:02 20-10-2016
Campo Alegre Sax

Website :

www.campoalegresax.com

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

uit nieuwsgierigheid nav jullie eigen verhalen
Lieve Berry & Wilma,

De meesten schrijven wat een prachtige website jullie hebben en dat is natuurlijk ook waar maar toch willen wij juist benadrukken wat een prachtige mensen zijn jullie!!! Heerlijk om zulke enthousiaste mensen als jullie te mogen verwelkomen op onze camping want jullie schrijven steeds over anderen maar nu een keertje naar jullie toe want wat is het heerlijk om mensen als jullie te mogen ontmoeten en verwelkomen. Jullie zijn bij ons terecht gekomen omdat jullie een camping zochten dichtbij jullie geplande familiebezoek en daar zijn wij blij om want gasten als jullie willen wij graag verwelkomen op onze camping. Leuk dat jullie er waren en we hopen dat wensen jullie een heerlijke reis toe en natuurlijk hopen wij stiekumpjes dat wij jullie weer mogen verwelkomen op Campo Alegre Sax. Heel veel plezier, rij voorzichtig en geniet.... maar dat zal jullie niet moeilijk afgaan.

Knuffel en zonnige groetjes van José en Helga
12:24 16-10-2016
Franken

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Via Google
Beste mensen,

Mooie en praktische internetsite. Heel toegankelijk. Ik doe er zeker mijn voordeel mee om onze reizen uit te stippelen.

Nog veel camperplezier.

Met vriendelijke groeten,

Fam. Franken Breda
19:17 05-09-2016
Van geel Erik

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Hallo,

Mooie, informatieve webpagina(s). Mijn echtgenote en ik maakten ook vere reizen (Afrika, Amerika, Canada, Thailand). We willen dat nog wel doen, maar sinds 2 jaar reizen we nu ook veel met onze eigen camper. Onze fietsen nemen we steeds mee. De camper heeft vooral als voordeel dat we snel kunnen beslissen om te vertrekken en te kunnen genieten van de lange weekends.
Thuis hebben wij twee poezen. Voor de korte trips doen we beroep op de buren. Maar voor de langere reizen brengen we ze naar een kattenhotel.
Ik lees in jullie verhalen dat de poes meegaat. Hoe organiseren jullie dat gedurende de dag? In de camper? Wat bij warm weer? Waar zit ze tijdens de soms toch lange ritten?

Groeten, Erik
Geantwoord op: 19:10 08-09-2016

Hallo Erik

Bedankt voor jullie reactie.
Onze poezen gingen altijd mee. Tijdens de rit lag de ene poes in een speeltunneltjes op het bed achterin en de andere poes lag op de bank. Tussen de cabine en het woongedeelte hadden we een net, zodat ze niet naar voren konden tijdens rijden. (aanhangwagennet) Overdag zaten ze eigenlijk altijd in de camper. Namen mandjes mee en stonden wel meestal in de schaduw als het erg warm was. Als ze gewend zijn aan een riempje kun je ze ook buiten laten, maar dat waren ze bij ons niet. Als het erg warm was zetten we de waaier aan, die we hadden gemonteerd aan de wand bij de eettafel. Ideaal. Ook altijd het dakluik een stukje open en zoveel mogelijk de zonneschermen, waar de zon dan opstond dicht. Wij vonden het altijd erg gezellig als ze erbij waren.
Helaas is de laatste poes 2 weken geleden overleden, dus de volgende reis maken we zonder poezen. Zal best vreemd zijn. We gaan het meemaken.

Groetjes en succes Berry en Wilma

19:30 28-08-2016
Sandra vd Boogaart

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Via google
Beste Berry en Wilma,
Wij gaan in september voor het eerst samen en onze labradoodle twee weken met de camper weg....het doel is via oostentrijk naar Toscane. We zijn bezig een route uit te stippelen en al zoekende op internet kwam ik op jullie site terecht. Wat een geweldige ervaringen! Superleuk om te lezen en hier en daar halen we er wat tips uit. Wij zijn erg benieuwd hoe het bevalt....ik denk dat er een wereld voor ons open gaat. Bedankt voor het delen van jullie trips op internet. Groeten, Jos en Sandra
Geantwoord op: 17:25 29-08-2016

Hallo Sandra en Jos,

Bedankt voor je reactie in ons gastenboek. En fijn om te horen dat jullie onze website waarderen. Als ik het goed begrijp gaan jullie voor het eerst met de camper op pad. Een goede voorbereiding is het halve werk. Oostenrijk is een prachtig land heerlijk wandelen en genieten van de bergen. Heel veel plezier met de voorbereiding en de reis.

Groetjes Berry en Wilma.

Berichten: 1 t/m 15 van de 169.
Aantal pagina's: 12
[1] 2 3 4 5 6 7Ouder