Bericht:

09:45 07-02-2021
Lilian

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

beetje zoeken naar reisverslagen op internet
Beste Berry en Wilma, wat een leuke site hebben jullie en ook zo herkenbaar. Ik geniet echt van jullie verhalen.
Wij gaan dit jaar voor de 4de keer met de (huur) camper op vakantie en maken ook elk jaar een blog voor de thuisblijvers. Zoals jullie je reizen beschrijven zo doen wij dat ook. En dat jullie van een lekker hapje en drankje genieten.... zo leuk om te zien. Wij houden daar ook erg van. ;-)
In 2020 zijn we niet op vakantie geweest. Door de hele corona toestand hadden we er niet zo'n zin in. Dit jaar gaan we toch.. en wel 4 weken. We hebben bedacht om in 4 weken rondom Zwitserland te trekken. Dus Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Heerlijk... we kijken er al naar uit :-)
Omdat jullie nogal genieten van een lekker ijsje... Het lavendelijs in Annecy.... echt een aanrader

Vriendelijke groet,

Lilian
Geantwoord op: 18:08 08-02-2021

Hallo Lilian

Wat leuk om te horen dat jullie ook zo genieten van al het moois en de vrijheid die het camperen met zich meebrengt.

De reis die jullie dit jaar willen maken wordt super. Dit deel van Europa is, denken wij, wel een van de mooiste delen van Europa. Wij genieten ook altijd erg van de bergen zoals Grindelwald. Ook Oostenrijk en het noorden van Italië heeft ons hart gestolen.

Vorig jaar stond eigenlijk Frankrijk op ons lijstje, maar door de Corona was dit niet mogelijk. We hopen dit jaar wel die kant op te kunnen en zullen dan zeker aan het aangeraden ijsje in Annecy denken.

Hebben jullie ook een eigen site met jullie verhalen????

Bedankt voor jullie reactie en alvast heel veel plezier met de voorbereidingen.

Met vriendelijke groet Berry en Wilma

10:53 13-11-2020
Jan en Anneke

Website :

www@onzereiservaringen.nl

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Wij stonden voor jullie op camping Fleiola
Beste Berry en Wilma, wat een mooi reisverhaal. Precies zoals het was. Wij hebben er ook erg genoten.
Op de terugweg zijn wij ook naar camping Sonnenstrand in Bacharach geweest voor 2 nachten maar hadden er n oig wel langer willen blijven. We gaan er zeker nig eens naar terug. Ben benieuwd wat jullie volgende reis gaat worden. We gaan jullie zeker volgen. Vonden het erg leuk jullie ontmoet te hebben. Succes met jullie volgende reis en wellicht tot een volgende keer.

Groeten van Jan en Anneke uit de Hoekschewaard
Geantwoord op: 16:00 13-11-2020

Hallo Anneke en Jan
Bedankt voor jullie lieve reactie.
Wij vonden het ook erg leuk om jullie te ontmoeten.
Leuk dat jullie ook nog naar Bacharach zijn geweest. Ik denk dat jullie niet langer zijn gebleven vanwege het weer? Het werd wel minder toen we thuis kwamen.
De camper staat op stal en zal half maart wel weer actief worden. Hebben er nu alweer zin in.
Waar we naartoe gaan is nooit duidelijk van te voren. We kijken waar het weer goed is.
Waarschijnlijk hebben we volgend jaar ook nog met Corona te maken, dus alles is dan nog onzeker. Maar Nederland is ook erg mooi

14:13 17-09-2020
Jannie Holwerda-Buij

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

google
Hallo,
Wij willen volgend jaar naar Napels en omgeving, de Amalfi kust, Calabrie en Puglia
Maar nu las ik net ergens dat je de amalfi niet met de camper mag rijden.

Jullie hebben dat ook niet gedaan las ik.

Prachtige reis hebben jullie gedaan.
Is het wel makkelijk te fietsen, of moet je echt een mountainbike hebben.

Hopelijk willen jullie antwoorden.
Hartelijke groet, Jannie
Geantwoord op: 13:47 24-09-2020

Hallo Jannie
Sorry voor de late reactie. Zijn gisteren terug gekomen van vakantie naar oa Italie.
Over de Amalfikust.
Je mag en kan er niet komen met de camper. Met de auto wel, maar er is echt geen lol aan. Je moet doorrijden en stoppen is geen optie. Het is een tweebaansweg, waar wel een bus rijdt en die neemt ook voorrang en duld geen getreuzel. Het is er altijd erg druk, dus pak lekker de bus en stop waar je wilt. Super relaxed.Wat ook de moeite waard is en relaxed is met de boot er langs op varen. Je ziet het dan mooie vanaf het water. Zie ons reisverhaal. Weet niet of jullie al eens naar de Cinque Terra zijn geweest, maar wij vonden dat meerdere malen mooier dan de Amalfie kust. Maar ik snap, want ik had het zelf ook, het stond op het verlanglijstje. Haha. Met vriendelijke groet Berry en Wilma.
Alvast veel voorpret met het uitzoeken.

13:42 17-08-2020
Neel van Erp

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

op zoek naar roadtrip met camper
Hoi , Ik zag een mooi verhaal vanuit nederland een roadtrip naar spanje . heb dit al een tijdje in mijn hoofd maar wat is nou een mooie route. Die U beschrijft ziet er wel heel mooi uit. Heeft U van deze reis ook een route beschrijving of een gpx file? Heb zelf geen camper maar wil er wel een gaan huren. Wat is een goed bedrijf die niet te gek duur wordt voor een week of 4 en dan het liefste ook Km vrij. Heb dit al eens uitgezocht maar het wordt al gauw 1000 Km en de rest komt er dan bij. dan gaat het al snel oplopen zeker als je ook nog eens de campings moet gaan betalen. Maar wie weet heb je wel tips om toch niet al te gek uit te komen .
Groet Neel.
Geantwoord op: 19:14 20-08-2020

Hoi Neel
Een roodtrip naar Spanje is echt wel de moeite waard.
Er zijn heel veel mooie plekjes in Spanje.
Valencia, Madrid en omgeving, Barcelona, Albarracin, Sevilla, Burgos, Toledo, Granada, El Escorial, en dan natuurlijk de stranden.
We hebben geen beschrijving van de reis, omdat wij altijd alles op de bonnefooi doen. Maar als je gaat kijken op internet naar route met camper door Spanje, dan zie je al heel gauw mooie routes. Ook hebben de ANWB en Acsi camperreizen, waar je ideeen kunt opdoen.
Een camper huren is wel prijzig, maarja dat kan ik niet veranderen. Ik weet dat er bij ons in dorp een zit, waar je campers kunt huren in het hoogseizoen voor 1000 euro per week tot 600 per week in het laagseizoen. Weet niet wat er allemaal bij zit, maar dat moet je wel goed uitzoeken.
Je kunt ook campers huren van particulieren via een overkoepelend bedrijf.
b.v. goboony of camptoo
Ik hoop dat je iets aan ons antwoord hebt en wens je een hele fijne en veilige reis toe.

Met vriendelijke groet Berry en Wilma

14:05 29-06-2020
Wijnja

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Via i padd
Mijn naam is klaas wijnja 70 jaar goede gezondheid en wil samen met vriendin van uit Friesland een caperreis maken naar Umbrië Italy. Het wordt onze eerste reis. Heeft u wat info.
Dank jawel

Klaas. Leeuwarden
Geantwoord op: 18:22 30-06-2020

Hallo Klaas,

Mijn eerste vraag is: Hebben jullie zelf een camper of gaan jullie er een huren.
Het belangrijkste is nl slapen.
Als jullie gaan huren, zou ik kiezen voor recht slapen, dus niet over elkaar heen als er een naar het toilet moet in de nacht.

De reis naar Umbrie is een beste reis. Omdat het aardig wat kilometers zijn zou ik ruim de tijd nemen. Onderweg is er al heel veel te zien en eigenlijk zonde om zomaar voorbij te rijden. Maar als je echt voor Umbrie gaat, zou ik er in 3 a 4 dagen heen rijden. wij rijden als we verder weg gaan zo’n 600 km per dag. Dat lijkt weinig, maar meer dan voldoende. meestal kom je dan rond 16.00/17.00 uur aan op de camping en kun je rustig eten en nog even relaxen. Het is tenslotte vakantie. Zorg dat je voor de eerste dagen eten en drinken bij je hebt en als het niet hoeft neem niet teveel water mee, alleen maar balast tijdens rijden. Op de meeste/alle campings is water. Ga je voor camperplaatsen, dan heb je wel wat water nodig. Voor je weggaat, zorg dat de koelkast al een dag aan de spanning staat, zodat deze al koud is.
Wij hebben een klein los oventje, wat handig is voor overschotels, pizza’s broodjes etc. heel handig en lekker.

Onderweg is het slimste om boodschappen te doen, of als je de fietsen mee hebt, vanaf de camping kunnen fietsen.
Met de camper ga je niet zo gauw van je plekje, om boodschappen te doen. Het is even wennen, maar zeker geen probleem.
Laad de camper het best zoveel mogelijk zwaardere spullen onderin, zodat de wegligging goed is.
Wij rijden eigenlijk nooit harder dan 100km,ivm veiligheid en controle.

Wij wensen jullie een hele fijne en veilige reis toe.
We horen graag hoe het was en als er nog vragen zijn, vraag gerust.

Met vriendelijke groet Berry en Wilma

11:15 02-09-2019
Henk Thiecke

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Hoi wij Alie & Henk overwegen volgend jaar de Normandische kust te bezoeken met onze Camper.
Dat gaat allemaal wel lukken, maar hoe verplaatsen jullie je ter plaatse wij hebben een e-bicke die een bereik in Nederland heeft van zo'n 60 km.
Graag wat tips om je daar met de e-bicke zo optimaal te verplaatsen.

Alvast bedankt voor de moeite.. Henk ;-)
Geantwoord op: 20:59 06-09-2019

Hallo Alie en Henk
Ideaal elektrische fietsen. Wij hebben alles lopend of met de gewone fiets gedaan, dus elektrisch is een feestje. Gaat zeker goed komen. Heel veel voorpret en een top vakantie toegewenst. Met vriendelijke groet Berry en Wilma

20:27 25-08-2019
Irene Gijbels

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Zag jullie aan de overkant staan op de camping.
Lieve mensen, ik fietste langs jullie camper op weg nar zee. Het werd een heerlijke dag voor zee, 25 augustus, met 30 graden.Ik fietste weer terug nadat ik jullie site zag op jullie camper. Heb hem genoteerd in onze caravan.Jullie hebben enorm veel ervaringen gehad, vooral met alle lieve mensen die jullie hebben mogen leren kennen. Ik had wel uren, dagen met jullie willen praten over jullie ervaringen. Ik wens nog veel van deze mooie ervaringen toe voor jullie. Dat zal zeker wel lukken, want jullie hebben oog voor anderen en jullie omgeving.Ik neem de tijd om al jullie reiservaringen in mij op te slokken.Dank jullie wel dat jullie dit delen.Lieve groet voor jullie, Irene, overbuurvrouw in De Haan
22:52 03-07-2019
Petra

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

via google
wat een leuk verhaal over jullie reis naar de Loire met kastelen. Wij willen deze komende week ook gaan doen en heb veel aan jullie verhalen en tips van campings. Wij hebben ook camper; we wilden zonder fietsen, maar dat moeten we geloof ik maar even heroverwegen...groetjes
Geantwoord op: 20:06 04-07-2019

Hallo Petra. Dank voor je leuke mail. Inderdaad de fietsen niet vergeten. Heel veel plezier.
Groetjes Berry en Wilma.

 
Ad
17:54 24-09-2018
De Groote Sandra

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

door te zoeken
Hallo, ik zoek info over privé rondreizen naar Cambodja. Rechtstreeks te regelen van hieruit met mensen van Cambodja.
15:53 30-08-2018
Johan Ostyn

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Via google
Wij overwegen een campervan te kopen, vroeger hebben wij altijd gereisd met een caravan - tot een tiental jaren terug - dan volgden reizen met verblijf in een b&b of hotel. Maar nu begint het weer te kriebelen.
Mijn zoektocht op google was naar campercampings dichtbij mooie steden en zo ben ik op jullie website terechtgekomen.
We hebben al verschillende verdelers van campervans bezocht en elk promoot natuurlijk voor hun type.
Al zit bij ons wel de twijfel welke motorisatie te kiezen. De campervan zou net 3500kg geladen wegen Volgens de verdelers is een Fiat 2.3 met 130pk ruimschoots voldoende, maar toch heb ik daarover mijn twijfels - is dit terecht ?
Ik zou eerder opteren voor de Fiat 2.3 150 pk of de Citroën 2.0 118kw/160 pk .
Met jullie ervaring - kunnen jullie mij raad geven ?
Dank u en geniet verder van jullie prachtige reizen
Jullie website zit boordevol met zeer nuttige informatie
Geantwoord op: 11:21 02-09-2018

Hallo Johan
Wij hebben een 2.8 jtd fiat. Deze heeft 128 pk. We kunnen er aardig mee uit de voeten, maar in de bergen moet je wel een versnelling terug. Prima hoor. Horen van meerdere mensen dat het een van de beste motoren is van fiat.
Het is wel belangrijk en je moet niet bezuinigen op vermogen.
Wij zijn geen harde rijders, dus hoeven ook niet met 120 de bult op.
Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen rijstijl en wensen.
We zijn blij met wat onze motor kan.
We hebben vakantie.
Hoop dat jullie een goede keus .gaan maken en wensen jullie heel veel veilige en gezellige km toe. Succes en bedankt voor jullie complimenten. Groetjes Berry en Wilma

13:57 09-06-2018
Marian

Website :

---

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Via Google
Hallo Berry en Wilma,

Wat is het fijn om met dit mooie weer zittend in onze tuin jullie reisverhalen te lezen. Wij willen naar Normandie maar twijfelen nog een beetje. De reis die jullie hebben gemaakt in 2009 naar Zwitzerland en Zuid Frankrijk spreekt ons ook erg aan......
We zijn er nog niet uit.

Groetjes

Marian en Peter

Zoetermeer.
16:22 19-01-2018
Atsje

Website :

google / op zoek informatie

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

op zoek naar informatie China
Ook camperaars. dus verhaal portugal ook meteen gelezen.
Geantwoord op: 09:31 23-01-2018

Hartelijk dank.

Groeten Berry en Wilma

10:07 10-01-2018
Gert

Website :

nvt

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Hallo.

Op onze voorbereiding voor onze vakantie naar Normandië hebben wij het reisverhaal Normandië gelezen. Geweldig, nu hebben we nog meer zin om al te gaan.
Heel veel dank.

Gert en Astrid
Geantwoord op: 21:43 11-01-2018

Hallo Gert en Astrid.

Goed om te horen en alvast veel reisplezier in Normandie.

Gr
Berry en Wilma

19:58 20-09-2017
Hans Bruggeman

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

kwam deze gewoon tegen
Leuke verhalen, en goede suggesties. Wij gaan beginnen aan ons tweede camper leven. Ik heb genoten van uw verhalen. veel plezier nog.
Marjan&Hans
Geantwoord op: 19:41 02-10-2017

Dank voor jullie reactie, veel reisplezier.

Berry en Wilma

09:39 19-09-2017
Bogaerts

Website :

Boge1@ me.com

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Hebben vakantie voor de deur ,en zoeken wat hulp
Eerste keer ,willen graag wat mening ,route van Luxemburg via Frankrijk naar bloemen Rivièra ,wie weet wat best is.
Geantwoord op: 19:43 02-10-2017

hallo,

Misschien zijn er wat lezers die tips hebben? Ook kan je kijken op ons reisverslag "Italie".

Succes Berry en Wilma

Berichten: 1 t/m 15 van de 183.
Aantal pagina's: 13
[1] 2 3 4 5 6 7Ouder