Bericht:

11:15 02-09-2019
Henk Thiecke

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Hoi wij Alie & Henk overwegen volgend jaar de Normandische kust te bezoeken met onze Camper.
Dat gaat allemaal wel lukken, maar hoe verplaatsen jullie je ter plaatse wij hebben een e-bicke die een bereik in Nederland heeft van zo'n 60 km.
Graag wat tips om je daar met de e-bicke zo optimaal te verplaatsen.

Alvast bedankt voor de moeite.. Henk ;-)
Geantwoord op: 20:59 06-09-2019

Hallo Alie en Henk
Ideaal elektrische fietsen. Wij hebben alles lopend of met de gewone fiets gedaan, dus elektrisch is een feestje. Gaat zeker goed komen. Heel veel voorpret en een top vakantie toegewenst. Met vriendelijke groet Berry en Wilma

20:27 25-08-2019
Irene Gijbels

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Zag jullie aan de overkant staan op de camping.
Lieve mensen, ik fietste langs jullie camper op weg nar zee. Het werd een heerlijke dag voor zee, 25 augustus, met 30 graden.Ik fietste weer terug nadat ik jullie site zag op jullie camper. Heb hem genoteerd in onze caravan.Jullie hebben enorm veel ervaringen gehad, vooral met alle lieve mensen die jullie hebben mogen leren kennen. Ik had wel uren, dagen met jullie willen praten over jullie ervaringen. Ik wens nog veel van deze mooie ervaringen toe voor jullie. Dat zal zeker wel lukken, want jullie hebben oog voor anderen en jullie omgeving.Ik neem de tijd om al jullie reiservaringen in mij op te slokken.Dank jullie wel dat jullie dit delen.Lieve groet voor jullie, Irene, overbuurvrouw in De Haan
22:52 03-07-2019
Petra

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

via google
wat een leuk verhaal over jullie reis naar de Loire met kastelen. Wij willen deze komende week ook gaan doen en heb veel aan jullie verhalen en tips van campings. Wij hebben ook camper; we wilden zonder fietsen, maar dat moeten we geloof ik maar even heroverwegen...groetjes
Geantwoord op: 20:06 04-07-2019

Hallo Petra. Dank voor je leuke mail. Inderdaad de fietsen niet vergeten. Heel veel plezier.
Groetjes Berry en Wilma.

 
Ad
17:54 24-09-2018
De Groote Sandra

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

door te zoeken
Hallo, ik zoek info over privé rondreizen naar Cambodja. Rechtstreeks te regelen van hieruit met mensen van Cambodja.
15:53 30-08-2018
Johan Ostyn

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Via google
Wij overwegen een campervan te kopen, vroeger hebben wij altijd gereisd met een caravan - tot een tiental jaren terug - dan volgden reizen met verblijf in een b&b of hotel. Maar nu begint het weer te kriebelen.
Mijn zoektocht op google was naar campercampings dichtbij mooie steden en zo ben ik op jullie website terechtgekomen.
We hebben al verschillende verdelers van campervans bezocht en elk promoot natuurlijk voor hun type.
Al zit bij ons wel de twijfel welke motorisatie te kiezen. De campervan zou net 3500kg geladen wegen Volgens de verdelers is een Fiat 2.3 met 130pk ruimschoots voldoende, maar toch heb ik daarover mijn twijfels - is dit terecht ?
Ik zou eerder opteren voor de Fiat 2.3 150 pk of de Citroën 2.0 118kw/160 pk .
Met jullie ervaring - kunnen jullie mij raad geven ?
Dank u en geniet verder van jullie prachtige reizen
Jullie website zit boordevol met zeer nuttige informatie
Geantwoord op: 11:21 02-09-2018

Hallo Johan
Wij hebben een 2.8 jtd fiat. Deze heeft 128 pk. We kunnen er aardig mee uit de voeten, maar in de bergen moet je wel een versnelling terug. Prima hoor. Horen van meerdere mensen dat het een van de beste motoren is van fiat.
Het is wel belangrijk en je moet niet bezuinigen op vermogen.
Wij zijn geen harde rijders, dus hoeven ook niet met 120 de bult op.
Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen rijstijl en wensen.
We zijn blij met wat onze motor kan.
We hebben vakantie.
Hoop dat jullie een goede keus .gaan maken en wensen jullie heel veel veilige en gezellige km toe. Succes en bedankt voor jullie complimenten. Groetjes Berry en Wilma

13:57 09-06-2018
Marian

Website :

---

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Via Google
Hallo Berry en Wilma,

Wat is het fijn om met dit mooie weer zittend in onze tuin jullie reisverhalen te lezen. Wij willen naar Normandie maar twijfelen nog een beetje. De reis die jullie hebben gemaakt in 2009 naar Zwitzerland en Zuid Frankrijk spreekt ons ook erg aan......
We zijn er nog niet uit.

Groetjes

Marian en Peter

Zoetermeer.
16:22 19-01-2018
Atsje

Website :

google / op zoek informatie

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

op zoek naar informatie China
Ook camperaars. dus verhaal portugal ook meteen gelezen.
Geantwoord op: 09:31 23-01-2018

Hartelijk dank.

Groeten Berry en Wilma

10:07 10-01-2018
Gert

Website :

nvt

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Hallo.

Op onze voorbereiding voor onze vakantie naar Normandië hebben wij het reisverhaal Normandië gelezen. Geweldig, nu hebben we nog meer zin om al te gaan.
Heel veel dank.

Gert en Astrid
Geantwoord op: 21:43 11-01-2018

Hallo Gert en Astrid.

Goed om te horen en alvast veel reisplezier in Normandie.

Gr
Berry en Wilma

19:58 20-09-2017
Hans Bruggeman

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

kwam deze gewoon tegen
Leuke verhalen, en goede suggesties. Wij gaan beginnen aan ons tweede camper leven. Ik heb genoten van uw verhalen. veel plezier nog.
Marjan&Hans
Geantwoord op: 19:41 02-10-2017

Dank voor jullie reactie, veel reisplezier.

Berry en Wilma

09:39 19-09-2017
Bogaerts

Website :

Boge1@ me.com

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Hebben vakantie voor de deur ,en zoeken wat hulp
Eerste keer ,willen graag wat mening ,route van Luxemburg via Frankrijk naar bloemen Rivièra ,wie weet wat best is.
Geantwoord op: 19:43 02-10-2017

hallo,

Misschien zijn er wat lezers die tips hebben? Ook kan je kijken op ons reisverslag "Italie".

Succes Berry en Wilma

23:00 17-09-2017
Léon & Loes

Website :

www.moustache.nu/reizen.html

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

beetje bladeren in Google ;-))
Leuk verslag van de route door de Elzas. Wij deden een vergelijkbaar traject. Eguisheim zelfs twee keer, een paar jaar later. Genoemde campings herkennen we deels. Kleine opmerking ter verbetering: pas de alinea over de wijnroute even aan. Daar staat nu: ..de route lijdt ons; dat is jammer, want ik denk dat jullie niet veel geleden, maar veel genoten hebben. Als je er een ''ei'' van maakt, zit je weer helemaal goed. Nog veel vakantieplezier gewenst.....
Geantwoord op: 19:45 02-10-2017

Dank voor deze reactie....... Ik heb de regel aangepast.

Groeten Berry en Wilma.

19:18 05-08-2017
Ruud vis

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Internet
Heb de nodige reisverhalen van jullie gelezen en vond t supergaaf
Wij zijn beginnende camperaars en nog vol op zoek naar mooie routes en campings
Mocht u nog tips voor ons hebben,graag
Mvrgr Ruud en yvonne
Geantwoord op: 20:05 07-08-2017

Hallo Ruud en Yvonne.
Wat een leuke reactie op onze website. En weer zijn er twee camperaars bij, geweldig. Heel veel plezier en veel mooie reizen. Sinds kort staan er ook uitstapjes van ons met de camper op: www.camperervaringen.nl

Veel plezier.

18:50 02-08-2017
Katrien

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Wat een schat aan informatie! Bedankt om dit te willen delen. Onze camper is besteld, over enkele maanden zal mijn gezin (echtgenoot, ik en 2 tieners) ook vele trips maken. Ik ga jullie website zeker nog opnieuw bezoeken. Lieve groeten uit Belgisch Limburg.
Geantwoord op: 11:54 05-08-2017

Hallo Katrien,

Dank voor je reactie in ons gastenboek. Het reizen is leuk, een dagboek bijhouden is leuk en om dat te delen met anderen is geweldig. Op onze nieuwe weblog: www.camperervaringen.nl zijn we bezig met een nieuwe website op te zetten.

Heel veel plezier van jullie nieuwe camper. Ik weet zeker dat je daar enorm van gaat genieten. En mochten jullie ooit je belevenissen op gaan schrijven laat het ons dan weten.

Veel plezier en wie weet zien we elkaar eens onderweg.

Berry en Wilma.

21:14 15-03-2017
Ewoud & Hanna

Website :

http://wierwereld.jouwweb.nl/

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Zoeken op 'camperverhalen' in Google
Hallo Berry en Wilma,

Onze complimenten over jullie prachtige website. Mooie verhalen met goede informatie en dat alles op een keurig opgezette website.
We hebben jullie Spanjereis aandachtig gelezen omdat wij in de zomer van 2016 ook een lange reis naar Spanje hebben gemaakt. Omdat we onder de indruk zijn van jullie complete site waarin verhalen met een persoonlijke ondertoon worden verteld hebben we jullie site als 'aanrader' op onze eigen website geplaatst. We hopen zo dat er nog meer mensen jullie informatie kunnen gebruiken.

Met vriendelijke groet,
Ewoud & Hanna
Geantwoord op: 16:17 18-03-2017

Hallo Ewoud en Hanna.

Dank voor jullie berichtje. Om stil van te worden, maar ook een beetje trots. Het is erg leuk om steeds weer merken dat mensen onze website waarderen. Spanje is echt een geweldig camperland.

Ook jullie website ziet er goed en informatief uit.

Veel reisplezier,
Berry en Wilma

22:09 07-03-2017
R Reekers

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Via google camper Reis door normandie ingegeven
Super verslagen geschreven door Julie Mijn vrouw en ik gaan Eind April ook de zelfde reis doen door normandie als Julie alvast bedankt voor de opgegeven stops we gaan echt het zelfde doen als Julie verslag gr Rudy en Dionne
Geantwoord op: 06:39 08-03-2017

Hallo Rudy en Dionne.
Dank voor jullie reactie. Normandië was een geweldige reis ondanks het zware onderwerp. Maar wij vonden het goed om te zien en te voelen waar de vrede voor ons begon. Het was erg indrukwekkend. Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Fijne reis.
Berry en Wilma

Berichten: 1 t/m 15 van de 178.
Aantal pagina's: 12
[1] 2 3 4 5 6 7Ouder