Bericht:

17:58 06-01-2016
Iris

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

toeval, beetje surfend op internet
Leuk verslag van jullie reis naar Cambodja. Wij vertrekken over een paar weken voor een maand en het is leuk om een beetje 'in te lezen'.
Geantwoord op: 12:27 10-01-2016

Iris,
Wat een heerlijk vooruitzicht. Cambodja is een land met vele gezichten, geniet ervan. En vergeet vooral niet de "Vis Amok" te eten bij Frizz in Phnom Penh.
Heel veel plezier.

Berry en Wilma

16:56 06-01-2016
Trudy

Website :

www.slakopreis.nl

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Zoekend naar Praag + camper.
Dag Berry en Wilma, Leuke reizen hebben jullie gemaakt en die voor een buitenstaander ook leuk beschreven! Ik heb jullie site in onze lijst met 'leuke links' gezet. Jullie verslag over Praag vermeld ik bij ons verslag over Praag.
Veel reisplezier in het nieuwe jaar.
Geantwoord op: 12:48 10-01-2016

Hoi Trudy,

Dank je wel. Jullie website mag er ook zijn. Natuurlijk wensen wij jullie ook een veilig en gezond nieuwjaar toe. En misschien tot ziens ergens in.........!

Berry en Wilma

22:02 03-01-2016
Beth
Hallo, jullie hebben een erg leuke site. Erg inspirerend al die reisverhalen.
Ik krijg alleen de indruk dat jullie met de camper alleen campings en nooit camperplaatsen bezoeken, klopt dit?
En zoja is dit met een reden? Wij zijn beginnende camperaars en zijn juist van plan om hier veel gebruik van de maken.

Succes met de site!
Geantwoord op: 18:46 04-01-2016

Hallo Beth

Leuk te horen dat je onze site leuk vindt.
Wij maken idd bijna geen gebruik van camperplaatsen. Ze liggen vaak op mooie plaatsen, maar hebben vaak geen voorzieningen. Ook vinden wij het niet zo gezellig om met onze stoeltjes vaak op het asfalt te zitten. Je hebt ook hele mooie camperplaatsen, maar voor een paar euro meer staan we op een camping. Wij reizen in het laagseizoen en dus zijn de campings niet zo duur.

14:33 15-12-2015
Betsy Hoeve

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

via google, gezocht op reizen met de camper
Wat heerlijk om de verslagen van
jullie reizen te lezen.
Als beginnende 55+camperaars, lekker veel informatie en ideeën waar we eens naar toe zullen gaan. super!"
Geantwoord op: 12:14 16-12-2015

Hallo Betsy.

Dank je wel voor je leuke mailtje. Geniet van het camperen, en we wensen jullie heel veel reisplezier toe.

Fijne feestdagen en een reislustig 2016.

Berry en Wilma.

20:52 10-12-2015
Diliane
geachte , wij zouden graag met de camper naar parijs gaan en dit van 24 tot 27 februari . we krijgen wel wat campings te zien maar steeds met "kamers" Wij willen graag beschikbaarheid , prijzen en accomodatie te zien krijgen. ik denk dat ik iets verkeerd doe want dit lijkt me onmogelijk op dit moment ..... kan u me tips geven aub ?
We zouden de kinderen willen verrassen die vanuit england komen op de verjaardag te vieren .... zij boekten reeds een kamer in het hartje parijs .... dus zoek ik een camping voor de mobilhome dicht bij centrum parijs.
dank je wel voor de hulp en fijne dag
D Eliaerts
Geantwoord op: 20:54 10-12-2015

Hallo Diliane,

Allereerst bedankt voor je mailtje.
Wij hebben een heerlijk lang weekend gehad op de camping Bois de Boulogne. Lekker dichtbij het centrum,met de fiets of anders stopt de bus voor de deur. Camping is ruim, netjes, maar niet gezellig. Het is een echte stadscamping.
Hieronder staat de link van onze pagina waar je kunt lezen over onze ervaringen. Wij waren er begin maart.
Heerlijk gehad.
Heel veel plezier.

http://www.onzereiservaringen.nl/camper/2012%20parijs/parijs_index.html

22:29 20-11-2015
Mary en Ben

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

perongeluk
hallo wij hebben met veel plezier jullie verslag van 4 weken Frankrijk gelezen .wat een geweldige reis hebben jullie gemaakt. wij bezitten sinds drie jaar een camper en zijn dit najaar voor het eerst naar Frankrijk gegaan en wel naar Port Grimaud bij st maxime.
wij waren met kennissen want we spreken geen woord Frans en lezen gaat dus ook niet, maar dat was in die streek geen probleem veel Engels en op de camping zelfs Nederlands.onze camper is 7.35 m en 2,85 hoog is jullie reis met deze camper ook te doen, en hoeveel km was de rit. hebben jullie nog verdere informatie voor ons als we de reis willen maken in mei 2016? hartelijk dank voor jullie verslag en een prachtig 2016 gewenst. groet Mary en Ben
Geantwoord op: 15:10 26-11-2015

Hallo Mary en Ben, dank voor jullie mailtje. De reis naar Gorges du Tarn was inderdaad een geweldige reis. Het is ook zeer aan te raden eens in dit gebied te gaan camperen. Wat betreft de afmetingen van de camper is dat ongeveer hetzelfde als die van ons. Maar het is wel aan te bevelen om de reis reis van Millau naar Florac te maken. Je rijdt dan namelijk aan de rechterkant van de weg en dus niet langs het dal en langs de rotswanden. Het is heel goed te doen. Wij kunnen maar één tip geven: Doen.

Groetjes Berry en Wilma.

22:35 30-10-2015
Berry Holtman

Website :

www.praktijkmarijkepostma.nl

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

feeling hè"

Ha Berry en Wilma, weer even genoten van jullie leuke reisverhalen....en van een prachtige website. Mijn complimenten. De groeten van een gepensioneerde die met weemoed denkt aan de ouwe gouwe Blgg-tijd. Tip: als je aan een reis midden-amerika denkt is www.unicotravel.com een goede start. Groeten Berry en Gijs
Geantwoord op: 11:41 03-11-2015

Hallo Berry, bedankt voor je reactie. Het werken aan de website is ook een leuk gedeelte van de vakantiepret. Ja over die gouwe oude tijd bij het BLGG kunnen we alleen nog aan terug denken. Het is helemaal weg nu!! Geniet maar lekker van al het moois om je heen. groeten Berry en Wilma.

14:13 24-10-2015
Erik Schuman
Hoi Berry en Wilma, wat een leuke site heb je met veel trips en leuke info.
Groetjes E.Schuman
Geantwoord op: 09:50 27-10-2015

Hoi Erik,

Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen.

Groeten Berry en Wilma

15:27 15-10-2015
Jaap

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Hoi vakantie vierders, een paar van jullie prachtige reisverslagen gelezen, prachtig, een vraagje, hoe vinden jullie al die prachtige campgrounds??.

met vriendelijke groet,

Jaap Balder.
Geantwoord op: 15:41 15-10-2015

Hallo Jaap,

Bedankt voor je leuke mailtje. Daar doen we het voor. Wat betreft de campings, die halen wij uit de ACSI gids. Werkt perfect maar is alleen aantrekkelijk in het voor en na seizoen. (zie link).

22:19 13-09-2015
Tineke

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Hallo, vorige week teruggekomen uit Normandië met de caravan. Jullie reisverslag uitgedraaid en vanaf dag een helemaal gevolgd. Wij hebben een top vakantie gehad. Dank zij jullie beschrijving hebben wij veel gezien. Na de week in Normandië zijn wij verder gegaan. Jullie reisverslag heb ik doorgegeven aan mensen die informatie over Normandie wilde. Ik hoop dat ze net zo veel aan jullie verslag hebben gehad dan wij. Met vriendelijke groet, Tineke";
Geantwoord op: 14:43 24-09-2015

Hallo Tineke,

Dank je wel voor je reactie. Geweldig om dit te lezen. Nog heel veel vakantieplezier.

Groetjes Berry en Wilma

17:35 18-07-2015
Saskia en Ewald

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Hallo,

Met heel veel plezier jullie reisverslag gelezen naar de Gorges du Tarn. Wat herkenbaar.
Wij hebben dit ook gedaan, en vonden het ook top. Je kunt er heerlijk fietsen, maar wij hadden iets minder weer. Jammer. We blijven jullie volgen. Mvg Saskia
Geantwoord op: 14:30 20-07-2015

Hallo Saskia,

Dank voor je berichtje. Ja, het is een pracht bestemming. En natuurlijk mag je ons blijven volgen, graag zelfs.

Groeten Berry en Wilma.

11:49 15-07-2015
Paulette

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

van Berry
jemmie wat een mooie trips en ervaringen. Camperen doen wij al zo'n 25 jaar, maar af en toe een andere trip is ook mooi. Zelf vond ik China zoooo mooi! Wij, m'n man Herman en ik, hebben met z'n 2tjes ongeveer dezelfde reis georganiseerd. Hopelijk mag en kan ik jullie blijven volgen! thanks.
Paulette ( receptie GelreDome)
Geantwoord op: 15:50 15-07-2015

Hoi Paulette,
Natuurlijk mag je ons blijven volgen, dat is erg leuk. Ook nog heel veel reisplezier. Bedankt voor het berichtje.

Berry en Wilma

11:39 14-07-2015
Maes Marc

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

via google
hallo
ik vind jullie website top .
Wij hebben zelf nog maar pas een camper gekocht en surfde op het net naar reisverslagen en kwam bij jullie terecht.
Wij gaan in sept naar zuid frankrijk van perpignant tot monaco voorde eerste x met onze camper en hebben leuke tips op jullie site gevonden.
Groetjes marc
Geantwoord op: 17:11 18-07-2015

Fijn om te horen dat jullie iets aan onze ervaringen hebben. Alvast een hele fijne vakantie en als jullie tips voor ons hebben zijn ze natuurlijk meer dan welkom. Mvg Berry en Wilma

18:36 12-07-2015
Eduard en Dorothé

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

google
Hallo Berry en Wilma,

Wat zijn wij blij dat wij jullie site zijn tegengekomen!
Dit jaar gaan wij voor het eerst zonder kinderen met eigen camper. Wij willen graag naar zuid Frankrijk en dan door langs de kust naar Italië en eindigen op Elba.
Wij hebben verschillende reisverslagen met veel plezier gelezen en we willen er graag een paar combineren.
Kunnen jullie ons wat speerpunten geven inclusief campings?
Met andere woorden een korte samenvatting.
De plaatsen die wij willen bezoeken zijn: Les gorges du verdon, St. Tropez, Cannes, Monte Carlo, Portofino, Cingue Terre en Elba.
Wij hopen dat het niet teveel gevraagd is......

Met vriendelijke groet,

Eduard en Dorothé";
Geantwoord op: 17:26 18-07-2015

Hallo Eduard en Dorothe

Leuk dat jullie onze site hebben ontdekt.
Over de trip welk jullie maken kunnen we het volgende zeggen.
Mooie reis met super plaatsen. Hoop dat jullie in het voor of naseizoen gaan, want zuid frankrijk is topdrukte in het hoogseizoen. Les george du verdon is erg mooi en de route er langs op met de vele stopplaatsen moet je echt doen. Helaas in het hoogseizoen zul je bijna nergens kunnen stoppen omdat de weinig parkeerplaatsen dan bezet zijn en met een camper is het niet zo makkelijk een plaatje te vinden. In Castelane heb je diverse campings op loopafstand van het centrum. Zijn deze vol kun je evt een stop maken op de camperplaats onder aan de rots aan de rivier.
St Tropez is luxe. Wij hadden camping les Mures. Was geen topcamping maar wel op fiets afstand van st Tropez en het leuke plaatje daarvoor welke ook zeer de moeite waard is. Misschien nog wel meer.
Cannes is leuk maar niet bijzonder. Met de fiets vanaf de camping waar wij stonden was het prima te fietsen.
Monte Carlo. Hier hebben wij alleen ervaring mee met de motor en dit is natuurlijk heel anders. Ik weet niet of er campings zijn. Misschien een camperplaats. Het is dan waarschijnlijk bovenop en dan wandel je naar beneden. Erg mooi.
Portofino hebben wij met de boot gedaan vanaf de stadscamping welke in ons verhaal staat. Kleine plaatsen maar zeer gunstig gelegen. Met de boot is het zoveel mooier.
cinque Terra is erg de moeite waard. We hadden camping la Sfinga en vanuit daar wordt je naar het treinstation gebracht waar je een combiticket kunt kopen. Super
Elba was voor ons een verassing. Erg groen. Helaas is het niet zo geschikt om te fietsen smalle, snelle straten, maar de bus is goed te doen.
Alvast heel veel plezier en genieten maar.

Mvg Berry en Wilma

11:43 05-07-2015
De Taeye

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Per toeval
Inderdaad een heel mooi land,wij waren er in mei,
We hebben heel mooie herinneringen aan de minderheden
In Sapa .keren zeker nog eens terug
Berichten: 46 t/m 60 van de 188.
Aantal pagina's: 13
Nieuwer1 2 3 [4] 5 6 7Ouder