Bericht:

22:29 20-11-2015
Mary en Ben

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

perongeluk
hallo wij hebben met veel plezier jullie verslag van 4 weken Frankrijk gelezen .wat een geweldige reis hebben jullie gemaakt. wij bezitten sinds drie jaar een camper en zijn dit najaar voor het eerst naar Frankrijk gegaan en wel naar Port Grimaud bij st maxime.
wij waren met kennissen want we spreken geen woord Frans en lezen gaat dus ook niet, maar dat was in die streek geen probleem veel Engels en op de camping zelfs Nederlands.onze camper is 7.35 m en 2,85 hoog is jullie reis met deze camper ook te doen, en hoeveel km was de rit. hebben jullie nog verdere informatie voor ons als we de reis willen maken in mei 2016? hartelijk dank voor jullie verslag en een prachtig 2016 gewenst. groet Mary en Ben
Geantwoord op: 15:10 26-11-2015

Hallo Mary en Ben, dank voor jullie mailtje. De reis naar Gorges du Tarn was inderdaad een geweldige reis. Het is ook zeer aan te raden eens in dit gebied te gaan camperen. Wat betreft de afmetingen van de camper is dat ongeveer hetzelfde als die van ons. Maar het is wel aan te bevelen om de reis reis van Millau naar Florac te maken. Je rijdt dan namelijk aan de rechterkant van de weg en dus niet langs het dal en langs de rotswanden. Het is heel goed te doen. Wij kunnen maar één tip geven: Doen.

Groetjes Berry en Wilma.

22:35 30-10-2015
Berry Holtman

Website :

www.praktijkmarijkepostma.nl

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

feeling hè"

Ha Berry en Wilma, weer even genoten van jullie leuke reisverhalen....en van een prachtige website. Mijn complimenten. De groeten van een gepensioneerde die met weemoed denkt aan de ouwe gouwe Blgg-tijd. Tip: als je aan een reis midden-amerika denkt is www.unicotravel.com een goede start. Groeten Berry en Gijs
Geantwoord op: 11:41 03-11-2015

Hallo Berry, bedankt voor je reactie. Het werken aan de website is ook een leuk gedeelte van de vakantiepret. Ja over die gouwe oude tijd bij het BLGG kunnen we alleen nog aan terug denken. Het is helemaal weg nu!! Geniet maar lekker van al het moois om je heen. groeten Berry en Wilma.

14:13 24-10-2015
Erik Schuman
Hoi Berry en Wilma, wat een leuke site heb je met veel trips en leuke info.
Groetjes E.Schuman
Geantwoord op: 09:50 27-10-2015

Hoi Erik,

Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen.

Groeten Berry en Wilma

15:27 15-10-2015
Jaap

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Hoi vakantie vierders, een paar van jullie prachtige reisverslagen gelezen, prachtig, een vraagje, hoe vinden jullie al die prachtige campgrounds??.

met vriendelijke groet,

Jaap Balder.
Geantwoord op: 15:41 15-10-2015

Hallo Jaap,

Bedankt voor je leuke mailtje. Daar doen we het voor. Wat betreft de campings, die halen wij uit de ACSI gids. Werkt perfect maar is alleen aantrekkelijk in het voor en na seizoen. (zie link).

22:19 13-09-2015
Tineke

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Hallo, vorige week teruggekomen uit Normandië met de caravan. Jullie reisverslag uitgedraaid en vanaf dag een helemaal gevolgd. Wij hebben een top vakantie gehad. Dank zij jullie beschrijving hebben wij veel gezien. Na de week in Normandië zijn wij verder gegaan. Jullie reisverslag heb ik doorgegeven aan mensen die informatie over Normandie wilde. Ik hoop dat ze net zo veel aan jullie verslag hebben gehad dan wij. Met vriendelijke groet, Tineke";
Geantwoord op: 14:43 24-09-2015

Hallo Tineke,

Dank je wel voor je reactie. Geweldig om dit te lezen. Nog heel veel vakantieplezier.

Groetjes Berry en Wilma

17:35 18-07-2015
Saskia en Ewald

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Hallo,

Met heel veel plezier jullie reisverslag gelezen naar de Gorges du Tarn. Wat herkenbaar.
Wij hebben dit ook gedaan, en vonden het ook top. Je kunt er heerlijk fietsen, maar wij hadden iets minder weer. Jammer. We blijven jullie volgen. Mvg Saskia
Geantwoord op: 14:30 20-07-2015

Hallo Saskia,

Dank voor je berichtje. Ja, het is een pracht bestemming. En natuurlijk mag je ons blijven volgen, graag zelfs.

Groeten Berry en Wilma.

11:49 15-07-2015
Paulette

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

van Berry
jemmie wat een mooie trips en ervaringen. Camperen doen wij al zo'n 25 jaar, maar af en toe een andere trip is ook mooi. Zelf vond ik China zoooo mooi! Wij, m'n man Herman en ik, hebben met z'n 2tjes ongeveer dezelfde reis georganiseerd. Hopelijk mag en kan ik jullie blijven volgen! thanks.
Paulette ( receptie GelreDome)
Geantwoord op: 15:50 15-07-2015

Hoi Paulette,
Natuurlijk mag je ons blijven volgen, dat is erg leuk. Ook nog heel veel reisplezier. Bedankt voor het berichtje.

Berry en Wilma

11:39 14-07-2015
Maes Marc

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

via google
hallo
ik vind jullie website top .
Wij hebben zelf nog maar pas een camper gekocht en surfde op het net naar reisverslagen en kwam bij jullie terecht.
Wij gaan in sept naar zuid frankrijk van perpignant tot monaco voorde eerste x met onze camper en hebben leuke tips op jullie site gevonden.
Groetjes marc
Geantwoord op: 17:11 18-07-2015

Fijn om te horen dat jullie iets aan onze ervaringen hebben. Alvast een hele fijne vakantie en als jullie tips voor ons hebben zijn ze natuurlijk meer dan welkom. Mvg Berry en Wilma

 
Ad
18:36 12-07-2015
Eduard en Dorothé

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

google
Hallo Berry en Wilma,

Wat zijn wij blij dat wij jullie site zijn tegengekomen!
Dit jaar gaan wij voor het eerst zonder kinderen met eigen camper. Wij willen graag naar zuid Frankrijk en dan door langs de kust naar Italië en eindigen op Elba.
Wij hebben verschillende reisverslagen met veel plezier gelezen en we willen er graag een paar combineren.
Kunnen jullie ons wat speerpunten geven inclusief campings?
Met andere woorden een korte samenvatting.
De plaatsen die wij willen bezoeken zijn: Les gorges du verdon, St. Tropez, Cannes, Monte Carlo, Portofino, Cingue Terre en Elba.
Wij hopen dat het niet teveel gevraagd is......

Met vriendelijke groet,

Eduard en Dorothé";
Geantwoord op: 17:26 18-07-2015

Hallo Eduard en Dorothe

Leuk dat jullie onze site hebben ontdekt.
Over de trip welk jullie maken kunnen we het volgende zeggen.
Mooie reis met super plaatsen. Hoop dat jullie in het voor of naseizoen gaan, want zuid frankrijk is topdrukte in het hoogseizoen. Les george du verdon is erg mooi en de route er langs op met de vele stopplaatsen moet je echt doen. Helaas in het hoogseizoen zul je bijna nergens kunnen stoppen omdat de weinig parkeerplaatsen dan bezet zijn en met een camper is het niet zo makkelijk een plaatje te vinden. In Castelane heb je diverse campings op loopafstand van het centrum. Zijn deze vol kun je evt een stop maken op de camperplaats onder aan de rots aan de rivier.
St Tropez is luxe. Wij hadden camping les Mures. Was geen topcamping maar wel op fiets afstand van st Tropez en het leuke plaatje daarvoor welke ook zeer de moeite waard is. Misschien nog wel meer.
Cannes is leuk maar niet bijzonder. Met de fiets vanaf de camping waar wij stonden was het prima te fietsen.
Monte Carlo. Hier hebben wij alleen ervaring mee met de motor en dit is natuurlijk heel anders. Ik weet niet of er campings zijn. Misschien een camperplaats. Het is dan waarschijnlijk bovenop en dan wandel je naar beneden. Erg mooi.
Portofino hebben wij met de boot gedaan vanaf de stadscamping welke in ons verhaal staat. Kleine plaatsen maar zeer gunstig gelegen. Met de boot is het zoveel mooier.
cinque Terra is erg de moeite waard. We hadden camping la Sfinga en vanuit daar wordt je naar het treinstation gebracht waar je een combiticket kunt kopen. Super
Elba was voor ons een verassing. Erg groen. Helaas is het niet zo geschikt om te fietsen smalle, snelle straten, maar de bus is goed te doen.
Alvast heel veel plezier en genieten maar.

Mvg Berry en Wilma

11:43 05-07-2015
De Taeye

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Per toeval
Inderdaad een heel mooi land,wij waren er in mei,
We hebben heel mooie herinneringen aan de minderheden
In Sapa .keren zeker nog eens terug
13:59 28-05-2015
Emmy
Goedenavond,
Wij hebben een camper en gaan er nogal eens op uit. Nu zou ik graag een huisdier/ huisdieren meenemen. Momenteel hebben we geen dieren, maar ik denk aan een kat en/of hond. Ik lees in uw artikel dat er twee katten mee op reis waren.
Hoe doet u dat met katten bak en fiets- en wandeltochtjes? Gaan ze dan mee? Zou u mij wat ervaringe willen mailen?
Dank bij voorbaat!

Hartelijke groet, Emmy
Geantwoord op: 14:19 28-05-2015

Hallo,

Een hond is natuurlijk helemaal geen probleem. Als hij niet te groot is kun je hem meenemen in een fietsmandje. Ga je een hele weg naar de stad, dan ligt het aan de hond. Misschien vind hij dit niet leuk. Wij hebben nu nog 1 kat en deze blijft altijd in de camper. De oude kat was makkelijk en kon ook aan een riempje naar buiten. Bij deze gaan we dit misschien proberen. woody komt thuis niet buiten de tuin. Zij is dat gewent en kan wel de schutting over springen, maar doet dit nooit. Heel fijn voor ons. De kattebak staat in de douche ruimte. Deze gebruiken wij niet om te douchen. Gaat allemaal prima. Het enige nadeel is dat je er altijd op moet letten dat de deuren en ramen dicht zijn of alleen opde tochtstand. Het dak kan wel open met de vliegenhor. Dieren moeten wel ingeent worden en een paspoort. De mandjes gaan natuurlijk mee. Meestal als we lange stukken moeten rijden geven we hem soms ( vooral in het begin, toen hij nog niet gewent was) rustgevende druppels ( resque). Dit is ook goed voor mensen. Drie of vier druppeltjes in een beetje water of melk.
Succes bij jullie aanschaf.

Ps wij zorgen wel dat op warme dagen de camper in de schaduw staat.

Met vriendelijke groet Berry en Wilma

00:52 09-04-2015
Ben

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

google/ reisverhalen
hey,
Wij zijn sinds 2009 fervente camper gebruikers.
We verwachten nu eind april onze , ondertussen, derde camper.
Nu hebben we onze droom gekocht, een Carthago.
De vrijheid dat je ervaart is ongelooflijk.
Wij hebben ondertussen al veel mooie plekken bezocht in Frankrijk, Spanje, Portugal , Kroatie.
Jullie verhalen zijn zeer leuk opgesteld en zijn boeiend om te lezen.
We halen hier zeker tips uit voor onze volgend trips.
Hebben jullie ervaring met Zweden, Noorwegen?
Mvg Ben en Katrien
Geantwoord op: 11:37 11-04-2015

Hoi Ben en Katrien,

Wat leuk dat jullie ook zoveel plezier hebben in het camperen. Bij ons wordt het ook nog steeds leuker. Zijn net terug van een lang weekend naar Valkenburg. Het is fijn om te horen dat de reiservaringen boeiend zijn om te lezen. Wij hebben geen ervaringen met Zweden en Noorwegen. Onze poes gaat ook mee op reis en vroeger was dat naar die landen een probleem. Maar wie weet. Bedankt voor jullie reactie.

Groeten Berry en Wilma

19:48 31-03-2015
Ria en Hans

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Dag Berry en Wilma,
Wij zijn sinds vorige week terug van onze camperreis door het zuiden, een geweldige ervaring. We zijn 28 december vertrokken en in de Belgische Ardennen terecht gekomen in de sneeuw en vorst, een aparte ervaring. We hebben door Spanje grotendeels de ASCI campings gehad (zelfs in Benidorm een maand), met uitzondering van vier camperplaatsen in Alqueria de la Comtessa, Vera, Gibraltar en Sanlucar de Barrameda, allemaal mooi en gastvrij. De camperplaatsen in Portugal vonden wij wat minder behalve die in Quartiera en Albufeira. We hebben ook twee weken in Monte Gordo op de ASCI camping gestaan. Op de terugweg hebben we op camperplaats in Cáceres (prachtige historisch binnenstad) en Valladolid (loopafstand van een prachtige stad) gestaan. We kregen in de Pyreneeën het bericht dat mijn moeder was overleden, we hadden een stille hoop dat het niet zo snel zou gaan. We hadden al afscheid genomen want van een dementerende ouder neem je gaandeweg het proces al afscheid al komt het bericht toch nog hard aan. Na 2,5 dag rijden waren we thuis van een prachtige reis. Aandachtspunt: als je Portugal gaat bezoeken en je wilt toch de tolweg gebruiken (N-wegen zijn erg slecht) doe dat het tolpoortje aan als je de brug over komt bij de grensovergang, dit is een éénmalige registratie met je creditcard. Wij hebben dat niet geweten dus er zal wel een boete op de mat vallen. We zien wel dit doet geen afbreuk aan de fantastische reis die we gedaan hebben.
Met vriendelijke groet,
Ria en Hans Rozie";
Geantwoord op: 13:45 01-04-2015

Hallo Ria en Hans,

Bedankt voor het delen van jullie reiservaring naar het zuiden. Heerlijk om zo lang van huis te zijn en de koude periode hier in Nederland te ruilen voor de warmere in Spanje en Portugal. Dat lijkt ons ook wel wat. Dank voor de tips en natuurlijk nog gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder. Wij gaan in het voorjaar naar Frankrijk en misschien een stukje van het noorden van Spanje.

Groeten Berry en Wilma.

15:08 20-03-2015
Myriam

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Zoeken op ggogle
Geachte,

Jullie reis naar Dubrovnik is spijtig genoeg niet gelukt, zo lees ik op uw site, super jammer !

Maar toch ben ik zo vrij u om een inlichting te vragen.
Wij plannen dit jaar een reis met de mobilhome naar Dubrovnik en het is echt een sprong in het onbekende.
Ik vermoed dat jullie de reis goed hadden voorbereid en daarom durf ik vragen of ik van jullie de route er naartoe die jullie uitgestippeld hadden zou kunnen ontvangen. Indien dit niet kan heb ik alle begrip.
Hadden jullie campings gereserveerd ?

Vriendelijke groeten,

Myriam De Vrieze
Geantwoord op: 15:09 20-03-2015

Hallo Myriam,

Bedankt voor je reactie op onze website. Dubrovnik was niet echt een succes, maar alles is weer goed en misschien dit jaar een nieuwe kans.

Wij plannen de reis eigenlijk helemaal niet van te voren, het is juist lekker om te kunnen switchen. Maar natuurlijk moet je wel een doel hebben, maar het weer en de gebeurtenissen onderweg maken het juist spannend of je je doel haalt.
Wij maken gebruik van de Acsi Camping Card omdat we in het voor en najaar reizen. Grote kortingen en mooie campings. En waar we slapen bepalen we pas op de dag zelf.
Zo zie je maar………..

Heel veel succes met de voorbereiding en de reis natuurlijk.

Met vriendelijke groet,

Berry en Wilma

11:09 20-03-2015
Monique

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Wat een mooie reizen....

Ik ben zelf een rondreis naar Toscane aan het plannen. Nu zag ik dat jullie de oversteek gemaakt hebben naar Elba.
Weten jullie nog waar je die tickets kan boeken en wat ongeveer de kosten zijn voor de overtocht per camper?
Alvast bedankt.
Groetjes Monique
Geantwoord op: 14:52 20-03-2015

Hallo Monique,

Dank voor je reactie. Wij zijn inderdaad op Elba geweest een prachtig eiland met mooie natuur.

Stukje uit het reisverslag:
Rond half vier komen we aan bij de veerboot in Pombiane. We kopen een kaartje en rond 18.00 uur komen we, na een uur varen in het zonnetje, aan op het schitterende eiland Elba. Tien kilometer vanaf de veerboot ligt de "Camping Rosselba le Palme". Het eiland is groen en er groeien veel mooie bomen en planten. Ook op de camping is het een groene oase met zelfs een botanische tuin en een zwemparadijs.

Wij hebben de tickets gekocht aan de haven, dat is perfect geregeld we hebben de overtocht gemaakt met MobyLines.

www.mobylines.nl/ Wij dachten voor rond de negentig euro retour.

Met vriendelijke groeten:

Berry en Wilma.

Berichten: 46 t/m 60 van de 183.
Aantal pagina's: 13
Nieuwer1 2 3 [4] 5 6 7Ouder