Bericht:

13:17 19-03-2015
Trudy en Job

Website :

www.slakopreis.nl

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

google
Op internet vond ik uw mooie site met reisverhalen, toen ik zocht naar verslagen waar Dubrovnik in wordt genoemd. Wat is uw reis onfortuinlijk verlopen. Hopelijk gaat het inmiddels beter met de schouder.

goedemiddag,

Zulke lange reizen naar vreemde verten als u maakten wij nog niet. Wel houden we net als u van het reizen met de camper. Wij maakten inmiddels met onze camper reizen naar Schotland, Portugal en Noorwegen. Met onze (toen nog) caravan maakten we lange reizen naar Sicilië en Griekenland. Ook maakten we drie camperreizen door Amerika.

Tijdens al deze reizen schreven we onderweg een blog voor vooral familie. Na thuiskomst bouwde ik de blogs om tot een chronologisch reisverhaal.

Ik probeer zo veel mogelijk zo te schrijven dat het voor anderen ook interessant is. Tegenwoordig voeg ik ook hier en daar nuttige linkjes toe. Deze zomer volgt het blog/reisverslag van onze reis naar de West-Balkan en Albanië.

Al die blogs/reisverslagen hebben we inmiddels aan een overkoepelende site gehangen: www.slakopreis.nl .

In een lijst met informatieve en interessante sites heb ik jullie site toegevoegd.
Mijn vraag is of jullie onze site zouden willen toevoegen aan jullie lijst met nuttige links.

Bij voorbaat dank en veel reisplezier nu en in de toekomst.

met vriendelijke groet,

job en trudy wehrmeijer";
Geantwoord op: 10:57 20-03-2015

Hallo Trudy en Job.

Allereerst bedankt voor jullie reactie. Met de schouder van Wilma gaat het weer helemaal goed, maar onze vakantie kreeg wel een onverwachte draai. Dit jaar gaan we in herkansing. In het voorjaar vier weken Frankrijk/Spanje en in het najaar willen we toch weer richting Kroatië. En tussendoor wat lange weekeinden.

Wat een leuke naam voor jullie site, en de gedachte daarachter. Het ziet er mooi uit, en ook veel mooie reizen.

Ik heb de tegenlink geplaatst: http://www.onzereiservaringen.nl/links/links.htm

Ook jullie heel veel plezier voor de komende reizen met jullie slakkenhuisje..

Groeten Berry en Wilma.

15:10 10-02-2015
Dionne

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

toeval, google
Lees met veel interesse jullie reisverhalen! Wij hebben zelf tot nu toe alleen maar een camper gehuurd, maar krijgen begin maart eindelijk onze eigen camper! Ben nieuwsgierig wat andere mensen met hun camper hebben meegemaakt en waar ze allemaal al zijn geweest! Bedankt voor jullie interessante en uitvoerige berichten, ga zo door!
Geantwoord op: 12:04 12-02-2015

Hallo Dionne,

Bedankt voor je leuke reactie. Een eigen camper is toch nog vele malen leuker dan een camper huren. Je eigen huisje op wielen met alles ingericht zoals je dat zelf wilt en vooral je eigen spulletjes bij je hebben. Heel veel plezier met het plannen vast. Wij zijn ook weer druk aan het kijken waar we heen gaan dit jaar. Waarschijnlijk “de Tarn” in Frankrijk.

Veel plezier met jullie camper.

14:02 24-01-2015
Gert

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

op zoek naar ervaring met camper naar spanje
Graag wil ik wat ervaringen en tips om naar Madrid te gaan zonder over de tolwegen, en misschien wat tips voor camperplaatsen, Alvast bedankt vriendelijke gr5oet Gert, Wij willen 1 april weg en twee maanden onderweg zijn.
Geantwoord op: 11:06 28-01-2015

Hallo Gert,

Bedankt voor je reactie in ons gastenboek. Wij zijn slechts één keer met onze camper naar Spanje geweest. Ook wij hadden de wens om niet teveel over de snelweg te gaan maar omdat wij maar drie weken hadden hebben we toch na een paar dagen besloten de snelweg te nemen. Jullie zijn van plan twee maanden te gaan dus dat is veel fijner en geeft meer rust. Wij maken alleen gebruik van campings (acsi) omdat we alleen in voor en najaar reizen. Ervaringen met camperplaatsen hebben we niet in Spanje.

Het Spaanse binnenland is prachtig geniet ervan en alvast een mooie reis.

Met vriendelijke groet,

Berry en Wilma

11:54 30-12-2014
Dirk

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

toeval zoeken naar camper reizen naar italie
Hallo
Wij hebben voor de vacantie 2015 een camper gehuurd,en we willen graag naar Italie.Ik ben er nog nooit geweest.Mijn vrouw als kind zijnde wel.We zijn eigenlijk echte frankrijk mensen,Nu we een camper huren willen we richting Italie,Wij gaan 1/2 juli tot 1/2 augustus dus in de drukke tijd (helaas).Ik heb u reisverhaal gelezen van italie en dat klinkt goed.Heeft u voor ons nog meer info over die reis ,wij zoeken wel campings voor onderweg.Want wij douchen liever op een camping dan in de camper.En je krijgt ook eerder contact met andere mensen.Of zijn de camper plaatsen ook mooi.Alle info is welkom.Gr Dirk
Geantwoord op: 18:16 05-01-2015

Hallo Dirk
Het ligt eraan welk deel je wilt gaan bekijken. Wijzelf vinden het lago Maggoire erg mooi. Ook de andere meren zijn erg de moeite waard.het nadeel is weldat het erg druk is in het hoog seizoen en dus gereserveerd moet worden. Dit is niet prettig met een camper, want je weet nooit. Toscane is erg mooi qua landschap en een paar mooie steden. Wij nemen campings waar je met de fiets uit de voeten kan en anders openbaar vervoer. Wij doen zelden camperplaatsen aan om dezelfde reden als jullie. Lekker douchen , contact en rust. Camperplaatsen zijn wel fijn voor een daguitstap om een stadje te bezoeken en daarna weer lekker naar een camping. De reisdagen ernaartoe zijn meestal rond de 600 km. We rijden tot we zin hebben of doen onderweg een stop in een dorp oi. Italie is heel anders dan Frankrijk. De Franse camping zijn kleiner en idylilischer dan in Italie. De steden in Italie zijn super. Florence, Sienna, en andere kleinere stadjes in Toscane zijn super. Het eten is geweldig, net als het ijs. Zorg dat je een rood/ wit bord op de achterzijde van je fietsendrager hebt. Dit is verplicht. Verder alleeen genieten en laat het op je afkomen. Heel veel plezier. Groetjes Berry en Wilma

12:20 15-12-2014
Narda

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Hallo,
Samen met een vriendin wil ik in oktober een reis naar China gaan maken (met een groepsreis). Ik zag jullie indrukwekkende reisverhaal en vraag me af met welke reisorganisatie jullie deze reis hebben gemaakt.
Hebben jullie verder nog tips voor deze reis?

Groet Narda
Geantwoord op: 21:40 16-12-2014

Hallo Narda,
Wat leuk om te lezen dat je ons reisverhaal over China indrukwekkend vind. Het was ook een geweldige reis. Wij hebben de reis gemaakt met Summum reizen, inmiddels zijn die onderdeel geworden van Sawadee reizen.
Enkele tips:
* Neem altijd een adreskaartje van het hotel mee. Voor de taxichauffeur is dit makkelijk, hij spreekt waarschijnlijk geen Engels.
* Op alle kamers staat een waterkoker dus neem genoeg thee en drinkbouillon mee.
* Zorg dat je altijd toiletpapier bij je hebt.
* Ni hao is een algemeen hallo, dit doet wonderen.
* Geld pinnen is geen probleem.
* Kleding is spotgoedkoop neem dus niet teveel mee.
* Bijna geen brood te koop.
* Bij het afdingen voor kledingprijzen in Beijing op 1/10 van de prijs gaan zitten en volhouden.
* Als je met de trein gaat neem dan een softsleeper. Iets meer luxe. En heerlijk reizen.

Heel veel plezier met de voorbereiding en met de reis.

Berry en Wilma.

12:43 11-12-2014
Herman

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Herman, vanaf Curacao.

Bedankt voor jullie vakantieverslag vanuit Curacao. Ik woon zelf 6 jaar in curacao en inderdaad was jullie verblijf bij Lion Dive een goede keuze. De band die zondags in de avond speelt is comparis, een band die al 10 jaar lang elke zondag dezelfde muziek speelt. Ik raad ook eens aan om naar Aruba of Suriname te gaan. Ik ga over een tijdje in Aruba wonen. Daarna ga ik reizen, om dansworkshops te geven. De mensen zijn daar vriendelijker en s'avonds zijn er meer aktiviteiten. Na 18.00u s'avonds is het in Curacao een dode boel. Nog goeie reizen in het vooruitzicht!!

Mvg,

Herman
Geantwoord op: 12:46 11-12-2014

Hallo Herman,

Dank voor je reactie. Lion's Dive was heerlijk en een leuke ervaring. Heel veel succes met je plannen, en wie weet zien we elkaar ooit eens op Aruba.

Groeten Berry en Wilma.

15:38 25-11-2014
Ria en Hans

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Beste Berry en Wilma, wij gaan begin januari voor het eerst naar Spanje/Portugal met onze camper die we begin dit jaar hebben gekocht. Wij willen ons goed voorbereiden, zodoende kwamen we ook op jullie geweldig mooie site uit. Wij hadden een vraag: uiteraard hebben we een navigatie a/b maar we willen ook graag een kaart gebruiken voor het totaal overzicht, mede omdat we geen internet bij ons hebben. Ik heb inmiddels wel de ANWB wegenatlas Europa gekocht, maar twijfel nog, terwijl deze wel overzichtelijk is. Tips zijn van harte welkom. Groet, Ria en Hans
Geantwoord op: 21:03 25-11-2014

Hallo Ria en Hans. Bedankt voor jullie reactie. Heerlijk om in de winter de zon op te zoeken. Wij halen altijd de gratis wegenkaarten van de ANWB en als we langer in een bep. Gebied blijven, kopen we een kaart daar ter plaatse.
Alvast een hele fijne vakantie en we horen graag jullie ervaringen. Wij zijn nog nooit in de winter met de camper weggeweest.
Gr. Berry en Wilma

19:18 20-11-2014
Dane

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Beste ,
Mijn naam is Dane en ik had een vraag voor u .
comment=ik zou graag een reis willen maken naar indie - napol met een reisgroep en een gids in de maand juli - augustus maar mijn vraag is dan hoeveel geld moet ik ongeveer er voor rekenen hoeveel ik kwijt ben voor zo'n reis . Ik hoop dat u dat ongeveer weet door uw ervaringen . Alvast bedankt voor uw hulp .

Groetjes Dane
Geantwoord op: 19:49 20-11-2014

Hallo Dane,

Bedankt voor je reactie op “Onze Reiservaringen”.

De reis naar India en Nepal was voor ons een zeer bijzondere reis. We denken daar nog vaak aan terug. Het heeft een grote impact gemaakt op ons. Lees het reisverhaal en je zult het beseffen.

Wij hebben de reis gemaakt met Shoestring. (Highlights of north India and Nepal).
Op de website staat veel informatie over de reis, maar ook wat de reis kost en hoeveel zakgeld je nodig hebt.

Succes met de voorbereidingen.

 
Ad
15:52 11-10-2014
Jose

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Zoeken naar reisverhalen per camper
Hallo Berry en Wilma,

Ik heb al jullie camperreisverhalen gelezen, geweldig wat een leuke vakanties en weekendjes beleven jullie. Precies wat mijn man en ik ook mooi vinden. Twee of drie weken op dezelfde plek begint ons al gauw te vervelen, daarom hebben we al enkele keren een fietsvakantie meegemaakt. Dit was erg leuk, alleen hadden we dit najaar erg veel regen in Oostenrijk tijdens onze fietstocht langs de rivier de Mur. Op de terugreis kreeg ik het idee om eens te kijken naar de mogelijkheid om een camper te huren. Is behoorlijk prijzig, maar afgezet tegen een verre all-inclusive vakantie of wintersport valt het ook wel weer mee. We willen dit gewoon eens een keer meemaken, vandaar dat ik allerlei informatie zocht op internet en zodoende bij jullie website terecht kwam. Erg leuk om deze verhalen te lezen. Het lijkt ons wel wat om via Belgie (Brugge!) en Normandie naar de Loirevallei te gaan. Het schijnt dat daar een mooi fietspad langs de rivier is en waar zich veel mooie kastelen bevinden. Vraagje: hoe doen jullie dat eigenlijk met dat oventje, heb je dan wel genoeg stroomcapaciteit op de campings? Knallen niet alle stoppen erdoor? Vriendelijke groet van Jose
Geantwoord op: 13:18 12-10-2014

Hallo Jose, bedankt voor je leuke reactie.
Met de camper op vakantie en de fiets mee is mooie combinatie. Het is niets mooier dan op je eigen fiets door een mooie grote stad te fietsen. Wat betreft het oventje, die is maar 800 watt en als je niet de wakerkoker tegelijk aanzet is er niets aan de hand. Veel campings hebben 10amp of meer. Geniet van het camperen.
Link oven: http://www.tristar.eu/Huishoudelijk/Koken___Bakken/Ovens/OV-1421/3/3198

Groeten Berry en Wilma

20:33 02-10-2014
Yvonne de Boer

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

zoeken naar de moezel
Hallo. Ik camper alleen sinds mijn man is overleden en zocht wat inspiratie. Met jullie site heb ik die volgens mij wel gevonden. Ik weet nog niet of het er dit jaar van komt maar ik zal er zeker wat van gaan gebruiken. Bedankt voor de leuke omschrijvingen. Yvonne (Dylan en Sacha de honden die mij altijd vergezellen)
Geantwoord op: 16:05 03-10-2014

Hallo Yvonne, bedankt voor je reactie. Wij hopen dat je genoeg inspiratie zult vinden om nog leuke reizen te gaan maken samen met je lieve hondjes. Binnenkort komt er een nieuw verslag met daarin een stukje Rijn-vallei ook erg mooi.
Groetjes Berry en Wilma.

13:54 29-09-2014
Wim & Bettie

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Kende de website al
Hoi Berry En Wilma,
Wij waren "te snel" weg in Bacharach am Rhein en hebben spijtig genoeg geen afscheid van jullie genomen, waarvoor onze spijt.
Hebben er nu dus onze eerste camperervaring er op zitten.
Na Bacharach zijn we naar het Zwartewoud gegaan en na 3 nachtjes aldaar weer verder voor 2 nachtjes aan de Bodensee, daarna 2 nachtjes in Imst/Tirol en van daaruit naar Kitzbühel. Toen moesten we weer richting huis en hebben nog 2 dagen doorgebracht in Sommerach.
Het was een leuke vakantie en mogelijk gaan we toch weer voor een volgende campervakantie.
Groetjes,
Bettie en Wim Lamers"
Geantwoord op: 16:20 03-10-2014

Leuk jullie ontmoet te hebben. En goed om te lezen dat jullie toch blijven camperen. Misschien dat we elkaar dan nog eens zien. Wij hebben ondanks de gebroken schouder van Wilma toch nog een leuke vakantie gehad. Binnenkort komt het reisverslag. Groetjes Berry en Wilma.

15:33 13-08-2014
patricia Kouwenberg

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

camperverhalen...
jullie motiveren ons enorm met de mooie en duidelijke verhalen, hoop dat jullie nog vaak mogen gaan en veel mogen schrijven.
in september gaan wij jullie route inpikken(heeft ons dus enorm aangesproken) in Normandie, kijken of we s'morgens vroeg ook het rijdende bakkertje op de camping krijgen, en of we de 3 kilometer omhoog kunnen fietsen.bedankt voor het lees en vakantieplezier!!fijne reis voor het volgende avontuur!
Geantwoord op: 20:51 13-08-2014

Hallo Patricia, wat een heerlijk motiverend bericht. Het is leuk om te lezen dat jullie ons verhaal gebruiken als leidraad voor jullie vakantie. Wij zijn benieuwd hoe jullie het ervaren. Fijne vakantie.

Berry en Wilma.

23:33 10-08-2014
Marcel Kersten
Erg leuk vehaal .. doe ern voordeel me omdat we dit jaar voor het eerst met een camper 2 weken rond gaan trekken ...
10:17 28-07-2014
mariajonkers@trined.

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

'n kennis zei je moet maar eens op camper reisverslagen kijken ?
We hadden onze eerste camper gehuurd........waar gaan we naar toe was de vraag die ovebleef. Toen kwamen we op deze site terecht, echt geweldig! We hadden het reis verslag van Normandie geprint en zijn gaan rijden. Geweldig zoals jullie alles omschreven hadden. Vele dingen gingen bij ons ook zo. Op die ene camping zei die Mevrouw ook tegen ons "zoek maar een mooi plekje" en ik denk dat we op de zelfde plaats hebben gestaan als jullie. Echt super.
We zullen zeker nog een keer een camper huren en dan ook zeker nog een verslag uitprinten en gaan beleven.

Bedankt!
Geantwoord op: 10:39 30-07-2014

Hallo Maria, wat een leuk bericht. Hier doen we het voor. Erg leuk om te lezen dat jullie het naar de zin hebben gehad en zelfs overwegen om nog eens een camper te huren. Heel veel plezier verder en nogmaals bedankt voor het berichtje.

Groeten Berry en Wilma.

16:32 04-05-2014
Arno Wagt

Website :

www.arnowagt.nl

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

bij toeval
We gaan dit jaar ook naar Italie. Jullie hebben ons enorm gemotiveerd ! Leuk geschreven en onze complimenten over de site.
Groeten Arno en Thea
Berichten: 61 t/m 75 van de 183.
Aantal pagina's: 13
Nieuwer2 3 4 [5] 6 7 8Ouder