Bericht:

00:11 22-03-2014
Khmer Sor

Website :

http://www.mijncambodja.nl

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Mooie website en mooie foto`s! Waneer is de volgende Cambodjareis? http://www.mijncambodja.nl
Geantwoord op: 22:24 24-03-2014

Dank je wel. De volgende Cambodja reis zal nog wel even duren. Misschien in combinatie met Laos.

Gr Berry

21:16 20-03-2014
Minke

Website :

Www.simonenminkesas.nl

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Via het gastenboek van onze website: www.simonenminkesas.nl
Hallo Berry's en Wilma,

Bedankt voor jullie reactie in ons gastenboek en ben altijd bereid tot een linkwissel. Wij zijn nu nog op pad, als we weer thuis zijn zal ik jullie toevoegen aan onze links.

Hartelijke groet, Minke
18:19 13-03-2014
Jolanda
Goedenavond,
Wat een ontzettend leuk verslag van uw reis naar normandie met de camper.
Wij gaan eind april met onze zoon van 19 jaar wier interesse voor normandie is ontstaan door oa de film de Longest Day en Saving Private Ryan.
We nemen jullie verslag mee als leidraad voor onze reis.
Echt heel leuk geschreven!

Gr Jolanda
Geantwoord op: 18:21 13-03-2014

Dit bericht kregen wij binnen via de mail, heel erg leuk en heel veel plezier Jolanda.

23:43 03-02-2014
Jurgen en Renate

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google - ervaringen rondreis China
Omdat we eind augustus een rondreis door China gaan maken, waren we op zoek naar ervaringen. We kwamen op jullie site terecht en vonden daar eigenlijk de door ons geboekte reis, maar dan precies andersom. Erg leuk om te lezen en te zien!
Geantwoord op: 09:43 05-02-2014

Hallo Jurgen en Renate,

dank voor jullie reactie. Heel veel plezier in China en geniet van dit prachtige land. Berry en Wilma

11:36 02-01-2014
Bob

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

google reisverhalen
Hallo , we zijn dit jaar van plan een eerste keer de mobilhome te proberen , interessante verhalen en inspirerende foto's !!!
We zijn zelf van plan richting Nice te trekken en dan richting Venetië . Groeten uit België !!!";
Geantwoord op: 18:20 02-01-2014

Hoi Bob.

Dank je wel. Veel reisplezier het komende jaar.

07:14 09-12-2013
Peter

Website :

http://www.coolcampers.nl/nl/

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Leuk om jullie reiservaringen hier te kunnen lezen, aangezien ik zelf op een aantal plekken nog niet ben geweest maar er wel over wil schrijven is het goed dat ik een nieuw bron van inspiratie heb kunnen vinden.

Succes met jullie website!
Geantwoord op: 17:26 09-12-2013

Bedankt voor je reactie Peter. Wel graag bronvermelding.

Groeten Berry.

10:41 01-12-2013
Dini
Hoi lieverds,

Ik ben weer even virtueel met jullie meegereisd naar Dubai en Normandië.
Heb ook de verslagen gelezen en ik moet zeggen ze hebben allebei op een
andere manier indruk op me gemaakt.
Wat een prachtige foto's weer, ik heb genoten en kijk weer uit naar het
volgende reisje en jullie vast ook.

Dikke knuf van schoonzussie Dini xxxjes"
Geantwoord op: 22:34 02-12-2013

Hoi Dini,
Dank je wel, inderdaad twee hele verschillende vakanties. Elk met een eigen verhaal.
Volgend jaar gaan we weer lekker op pad. Dikke kus terug.

08:57 19-11-2013
bertus van essen

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

via de website camperleven
Wij reis pas met onze zelfbouw camper en hebben daar veel plezier mee en met de reisverhalen die jullie op jullie site zetten doen wij veel leuke ideeën op ,Ga zo door de website is geweldig wij genieten mee groetjes bert en fransien"
Geantwoord op: 20:28 19-11-2013

Wat leuk dat jullie ook het "Camperen" ontdekt hebben. Wij gaan volgend ook weer heerlijk op pad....... En natuurlijk blijven we schrijven. Groeten Berry en Wilma.

 
Ad
15:40 17-11-2013
Henny van Drunen

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

door te surfen
Jullie hebben een mooie website. Maar mijn vraag is: hebben jullie ook toevallig de coodinaten van de camping in Parijs. Wij willen binnen kort naar Parijs gaan met de camper. Groetjes Henny
Geantwoord op: 21:33 18-11-2013

Hallo Henny,
Dank je voor de reactie. De camping in Parijs is ideaal. Ik heb een link voor de gegevens van de camping. Veel plezier daar. Groeten Berry en Wilma.

http://www.camping-indigo.com/nl/camping-indigo-paris

12:11 10-11-2013
jan

Website :

http://www.janentinycamper.nl/

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

camperleven
Wat een leuke reisverhalen, net als ons maken jullie veel gebruik van campings en krijg zo een heleboel tips en ideeen
voor onze reizen. Ik ben nu aan het zoeken voor een reis naar zuid-frankrijk.
veel plezier nog met de camper. ps. onze site is wat minder uitgebreid.
wij wonen in zeeland [ ook wel leuk voor een weekend]
gr, jan en tiny
Geantwoord op: 21:23 14-11-2013

Hallo Jan en Tiny. Dank voor jullie reactie. Zeeland is zeker een bezoek waard. Succes met het maken van de plannen voor volgend jaar. Groetjes Berry en Wilma.

20:58 20-10-2013
CP IndeVerte Lottum

Website :

http://www.indeverte.nl

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google

Pittoreske kwaliteits camper camping pleisterplaats met een exclusieve camping-look.

Camperplaats IndeVerte Lottum Limburg zeer snel bereikbaar vanaf de A73
Een speciale camper-pleisterplaats / camperpark midden in de natuur van Horst aan de Maas.
Toplocatie voor rondreizende, of vakantievierende camperbezitters die uitzicht en rust willen. Voordelige vakantie of kort bezoek

IndeVerte, ook zeer geschikt voor de recreant camperaar die normaal op een dure reguliere camping staat. U bent hier niet gebonden aan het aantal dagen.

Ruimte voor recreatie
Grote plekken en vele km’s uitzicht, geen wegen. Je loopt zo vanaf uw standplaats zo het bos in.
Luxe sanitair, douches, wc en informatieruimte met vloerverwarming.

Camperplaats IndeVerte >>>";
20:02 01-10-2013
Wietske Slot

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Dag Berry's en Wilma
Met veel plezier lees ik jullie reisverslagen met de camper.
Na vele verre reizen te hebben gemaakt, hebben wij nu een camper gekocht. Het is zo fijn om ervaringen en ideeën op te doen door mensen met al meer ervaring. Fijn dat ook de camping links erbij staan. Heb voldoende ideeën voor de komende jaren op gedaan. Ons eerste probeer weekend in Giethoorn zit erop en we zijn heel positief. We kunnen niet wachten tot we langer weg kunnen. Blijf ons op de hoogte houden met jullie leuke verhalen. Hartelijke groet, Jan en Wietske";
Geantwoord op: 12:41 02-10-2013

Hallo Wietske,
Bedankt voor de leuke reactie. Ik kan je vertellen dat het "camperen" alleen maar leuker wordt. ook wij verheugen ons alweer op het nieuwe jaar. En de reisverhalen maken is ook een leuke bijkomende hobby geworden. Geniet samen.

Groeten Berry.

16:26 15-09-2013
Inge

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Hallo!

Net jullie enthousiaste verhaal over Kenia gelezen. Wij gaan in december twee kleine weken naar Kenia en zijn nog op zoek naar mooie Safari's! Ik begrijp dat we ze beter daar kunnen boeken dan hier in Nederland. Klopt dat?
Ik heb Roger een mailtje gestuurd na aanleiding van jullie enthousiasme!
Hopelijk krijg ik een reactie. Bedankt voor de tip in ieder geval! Groetjes, Inge
Geantwoord op: 17:18 16-09-2013

Hallo Inge, Wij hebben inderdaad de safari's daar geboekt. En via een omweg kwamen we bij Roger terecht. Hij is immers de jongen die met jou meegaat op safari, en maakt of breekt de safari.Rechtstreeks boeken bij Roger is het beste... Veel plezier en doe Roger de groeten van ons. (Laat het ons weten hoe het gegaan is) Groeten Berry en Wilma.

15:31 29-08-2013
Anne-Marie van Rosse

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Via Google: dubai reisverslag
Ik heb vandaag een reis voor 9 dagen geboekt naar Dubai en heb met zeer veel genoegen uw verslag gelezen.
Erg leuk vertelt en zal zeker uw tips ter harte nemen.
PS: ook mooie fotos.

Groet AM van Rossen
Geantwoord op: 12:37 01-09-2013

Hallo Anne-Marie.
Wat een leuke reactie. Dubai is echt een: laten we zeggen, aparte bestemming. Wij zijn benieuwd naar jouw bevindingen. Groetjes en heel plezier in Dubai.

Berry en Wilma.

20:43 11-08-2013
Aldon Hinc

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Via Google Finder: met de camper naar Kroatië in september."

Ik las het leuke reisverslag naar Kroatië met de camper. Volgende maand willen wij een camper huren om er mee naar Kroatië te reizen. Eens kijken of ons dat bevalt. Mag ik jullie een nieuwe bestemming aanbevelen? Het is het prachtige land Polen. In Noord-Oost Polen ligt het gebied Warminsko-Mazurië, het land van de duizend meren en veel bossen waar je in alle rust kunt kanoën, fietsen en kamperen. Het lijkt op Scandinavië maar dan echt veel mooier. De steden GdaƄsk en Sopot zijn zeker aan te bevelen. En,..laat je niet afschrikken door wildwestverhalen. Ik kom er al bijna 15 jaar en mij is nog nooit wat overkomen. Wel deet meenemen. In de buurt van de meren kunnen veel muggen voorkomen maar dat is sterk afhankelijk van het weertype.";
Geantwoord op: 09:41 25-08-2013

Hallo Aldon,
Wat een leuke reactie. Ik hoop dat het camperen jullie zal bevallen want het heerlijk om op deze manier op vakantie te gaan. De tip naar Polen zullen wij noteren.

Groeten Berry en Wilma.

Berichten: 76 t/m 90 van de 183.
Aantal pagina's: 13
Nieuwer3 4 5 [6] 7 8 9Ouder