Bericht:

13:54 29-09-2014
Wim & Bettie

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Kende de website al
Hoi Berry En Wilma,
Wij waren "te snel" weg in Bacharach am Rhein en hebben spijtig genoeg geen afscheid van jullie genomen, waarvoor onze spijt.
Hebben er nu dus onze eerste camperervaring er op zitten.
Na Bacharach zijn we naar het Zwartewoud gegaan en na 3 nachtjes aldaar weer verder voor 2 nachtjes aan de Bodensee, daarna 2 nachtjes in Imst/Tirol en van daaruit naar Kitzbühel. Toen moesten we weer richting huis en hebben nog 2 dagen doorgebracht in Sommerach.
Het was een leuke vakantie en mogelijk gaan we toch weer voor een volgende campervakantie.
Groetjes,
Bettie en Wim Lamers"
Geantwoord op: 16:20 03-10-2014

Leuk jullie ontmoet te hebben. En goed om te lezen dat jullie toch blijven camperen. Misschien dat we elkaar dan nog eens zien. Wij hebben ondanks de gebroken schouder van Wilma toch nog een leuke vakantie gehad. Binnenkort komt het reisverslag. Groetjes Berry en Wilma.

15:33 13-08-2014
patricia Kouwenberg

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

camperverhalen...
jullie motiveren ons enorm met de mooie en duidelijke verhalen, hoop dat jullie nog vaak mogen gaan en veel mogen schrijven.
in september gaan wij jullie route inpikken(heeft ons dus enorm aangesproken) in Normandie, kijken of we s'morgens vroeg ook het rijdende bakkertje op de camping krijgen, en of we de 3 kilometer omhoog kunnen fietsen.bedankt voor het lees en vakantieplezier!!fijne reis voor het volgende avontuur!
Geantwoord op: 20:51 13-08-2014

Hallo Patricia, wat een heerlijk motiverend bericht. Het is leuk om te lezen dat jullie ons verhaal gebruiken als leidraad voor jullie vakantie. Wij zijn benieuwd hoe jullie het ervaren. Fijne vakantie.

Berry en Wilma.

23:33 10-08-2014
Marcel Kersten
Erg leuk vehaal .. doe ern voordeel me omdat we dit jaar voor het eerst met een camper 2 weken rond gaan trekken ...
10:17 28-07-2014
mariajonkers@trined.

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

'n kennis zei je moet maar eens op camper reisverslagen kijken ?
We hadden onze eerste camper gehuurd........waar gaan we naar toe was de vraag die ovebleef. Toen kwamen we op deze site terecht, echt geweldig! We hadden het reis verslag van Normandie geprint en zijn gaan rijden. Geweldig zoals jullie alles omschreven hadden. Vele dingen gingen bij ons ook zo. Op die ene camping zei die Mevrouw ook tegen ons "zoek maar een mooi plekje" en ik denk dat we op de zelfde plaats hebben gestaan als jullie. Echt super.
We zullen zeker nog een keer een camper huren en dan ook zeker nog een verslag uitprinten en gaan beleven.

Bedankt!
Geantwoord op: 10:39 30-07-2014

Hallo Maria, wat een leuk bericht. Hier doen we het voor. Erg leuk om te lezen dat jullie het naar de zin hebben gehad en zelfs overwegen om nog eens een camper te huren. Heel veel plezier verder en nogmaals bedankt voor het berichtje.

Groeten Berry en Wilma.

16:32 04-05-2014
Arno Wagt

Website :

www.arnowagt.nl

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

bij toeval
We gaan dit jaar ook naar Italie. Jullie hebben ons enorm gemotiveerd ! Leuk geschreven en onze complimenten over de site.
Groeten Arno en Thea
00:11 22-03-2014
Khmer Sor

Website :

http://www.mijncambodja.nl

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Mooie website en mooie foto`s! Waneer is de volgende Cambodjareis? http://www.mijncambodja.nl
Geantwoord op: 22:24 24-03-2014

Dank je wel. De volgende Cambodja reis zal nog wel even duren. Misschien in combinatie met Laos.

Gr Berry

21:16 20-03-2014
Minke

Website :

Www.simonenminkesas.nl

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Via het gastenboek van onze website: www.simonenminkesas.nl
Hallo Berry's en Wilma,

Bedankt voor jullie reactie in ons gastenboek en ben altijd bereid tot een linkwissel. Wij zijn nu nog op pad, als we weer thuis zijn zal ik jullie toevoegen aan onze links.

Hartelijke groet, Minke
18:19 13-03-2014
Jolanda
Goedenavond,
Wat een ontzettend leuk verslag van uw reis naar normandie met de camper.
Wij gaan eind april met onze zoon van 19 jaar wier interesse voor normandie is ontstaan door oa de film de Longest Day en Saving Private Ryan.
We nemen jullie verslag mee als leidraad voor onze reis.
Echt heel leuk geschreven!

Gr Jolanda
Geantwoord op: 18:21 13-03-2014

Dit bericht kregen wij binnen via de mail, heel erg leuk en heel veel plezier Jolanda.

23:43 03-02-2014
Jurgen en Renate

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google - ervaringen rondreis China
Omdat we eind augustus een rondreis door China gaan maken, waren we op zoek naar ervaringen. We kwamen op jullie site terecht en vonden daar eigenlijk de door ons geboekte reis, maar dan precies andersom. Erg leuk om te lezen en te zien!
Geantwoord op: 09:43 05-02-2014

Hallo Jurgen en Renate,

dank voor jullie reactie. Heel veel plezier in China en geniet van dit prachtige land. Berry en Wilma

11:36 02-01-2014
Bob

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

google reisverhalen
Hallo , we zijn dit jaar van plan een eerste keer de mobilhome te proberen , interessante verhalen en inspirerende foto's !!!
We zijn zelf van plan richting Nice te trekken en dan richting Venetië . Groeten uit België !!!";
Geantwoord op: 18:20 02-01-2014

Hoi Bob.

Dank je wel. Veel reisplezier het komende jaar.

07:14 09-12-2013
Peter

Website :

http://www.coolcampers.nl/nl/

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Leuk om jullie reiservaringen hier te kunnen lezen, aangezien ik zelf op een aantal plekken nog niet ben geweest maar er wel over wil schrijven is het goed dat ik een nieuw bron van inspiratie heb kunnen vinden.

Succes met jullie website!
Geantwoord op: 17:26 09-12-2013

Bedankt voor je reactie Peter. Wel graag bronvermelding.

Groeten Berry.

10:41 01-12-2013
Dini
Hoi lieverds,

Ik ben weer even virtueel met jullie meegereisd naar Dubai en Normandië.
Heb ook de verslagen gelezen en ik moet zeggen ze hebben allebei op een
andere manier indruk op me gemaakt.
Wat een prachtige foto's weer, ik heb genoten en kijk weer uit naar het
volgende reisje en jullie vast ook.

Dikke knuf van schoonzussie Dini xxxjes"
Geantwoord op: 22:34 02-12-2013

Hoi Dini,
Dank je wel, inderdaad twee hele verschillende vakanties. Elk met een eigen verhaal.
Volgend jaar gaan we weer lekker op pad. Dikke kus terug.

08:57 19-11-2013
bertus van essen

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

via de website camperleven
Wij reis pas met onze zelfbouw camper en hebben daar veel plezier mee en met de reisverhalen die jullie op jullie site zetten doen wij veel leuke ideeën op ,Ga zo door de website is geweldig wij genieten mee groetjes bert en fransien"
Geantwoord op: 20:28 19-11-2013

Wat leuk dat jullie ook het "Camperen" ontdekt hebben. Wij gaan volgend ook weer heerlijk op pad....... En natuurlijk blijven we schrijven. Groeten Berry en Wilma.

15:40 17-11-2013
Henny van Drunen

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

door te surfen
Jullie hebben een mooie website. Maar mijn vraag is: hebben jullie ook toevallig de coodinaten van de camping in Parijs. Wij willen binnen kort naar Parijs gaan met de camper. Groetjes Henny
Geantwoord op: 21:33 18-11-2013

Hallo Henny,
Dank je voor de reactie. De camping in Parijs is ideaal. Ik heb een link voor de gegevens van de camping. Veel plezier daar. Groeten Berry en Wilma.

http://www.camping-indigo.com/nl/camping-indigo-paris

12:11 10-11-2013
jan

Website :

http://www.janentinycamper.nl/

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

camperleven
Wat een leuke reisverhalen, net als ons maken jullie veel gebruik van campings en krijg zo een heleboel tips en ideeen
voor onze reizen. Ik ben nu aan het zoeken voor een reis naar zuid-frankrijk.
veel plezier nog met de camper. ps. onze site is wat minder uitgebreid.
wij wonen in zeeland [ ook wel leuk voor een weekend]
gr, jan en tiny
Geantwoord op: 21:23 14-11-2013

Hallo Jan en Tiny. Dank voor jullie reactie. Zeeland is zeker een bezoek waard. Succes met het maken van de plannen voor volgend jaar. Groetjes Berry en Wilma.

Berichten: 76 t/m 90 van de 188.
Aantal pagina's: 13
Nieuwer3 4 5 [6] 7 8 9Ouder