Bericht:

19:24 07-08-2013
Dineke

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

google
We hebben sinds 2 jaar een camper en wilden eens kijken hoe andere mensen een 'meereizende' kat ervaren, daar wij een kitten hebben en die mee willen nemen. De kattenbak in de douche/toiletruimte zetten vond ik een erg goed idee..daar had ik nog niet aan gedacht.
Geantwoord op: 09:42 25-08-2013

Hallo Dineke,

Ja gezellig hoor, de kat mee op vakantie. Het vergt enige aanpassing maar het is oh zo leuk.

Groeten Berry en Wilma.

21:19 03-08-2013
lydie

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

zoeken naar een reisverslag parijs
jullie reis is mooi en leerrijk beschreven
dank aan jullie voor de nuttige informatie
wij willen nu parijs bezoeken
waar koop je het bus en het metrokaartje is dat mogelijk op de camping
en is het een dag kaartje voor de metro dank bij voorbate groetjes
graag een antwoord dank bij voorbate
Geantwoord op: 19:41 07-08-2013

Hallo Lydie. Bij de receptie stop de bus die je naar het dichtstbijzijnde metrostation brengt. De kaartjes voor deze bus zijn bij de receptie te koop. Op het metrostation kan je een dagkaart kopen maar handiger is een meerrittenkaart als je meerdere dagen wilt gaan. Succes.

Groeten Berry.

16:09 01-08-2013
Erik

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Google
Ik ben op zoek naar info en reiservaringen voor mijn reis naar China. Leuk om jullie verhaal te lezen. Succes verder met de site. Groeten Erik.
Geantwoord op: 19:38 07-08-2013

Dank je wel Erik en succes met de voorbereidingen. Fijne reis. Groeten Berry.

15:03 01-08-2013
splingaer luc

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

via google
onze belevenissen met onze camper eriba/hymer van 576

nadat we reeds een tijdje onze oude camper ( Mac Louis ) bereisd hadden en de kinderen niet meer meekwamen besloten we te investeren in een duurdere en beter ge-isoleerde camper en besloten we bij Dicar / geel / belgie een Eriba van 576 aan te schaffen met een dubbele bodem zodat ook tijdens de winter reizen mogelijk werd . Maar na 2, 5 jaar hebben we volgende nare ervaringen met deze "kwaliteits"camper
1. koppeling leiding mert pomp slecht aangesloten dus geen water
2. na een paar maande waterpomp stuk , dus te vervangen
3. na vervanging waterpomp meer druk op leidingen en dus een lek bij aansluiting naar de boiler
4. tijdens winter bevroor de startmotor door waterinsijpeling
5. frigo slaat na enige tijd op gas te hebben gebrand gewoon af , dus inhoud voor vuilbak
6. na nazicht werkte de frigo tot hij nu plots niets meer doet

dus elke vakantie niets anders dan problemen ermee
19:12 20-06-2013
Joke van der Wal

Website :

www.atelierjoke.com

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

google camper reisverhalen
Goedenavond

Wij (60 en 66 jaar) denken erover om een camper aan te schaffen, willen er van alles over lezen.
We wonen in een hele mooie omgeving in het Duits/Nederlandse grensgebied, maar willen met (golden retriever) wat meer reizen.
Heeft U ook eerst een camper gehuurd om te kijken of het beviel?
Compliment voor de leuke reisverhalen.Ik kom hier zeker nog eens terug.
Veel plezier met de toekomstige reizen.
Hartelijke groeten,
Joke van der Wal
Geantwoord op: 08:22 23-06-2013

Hallo Joke.
Bedankt voor u reaktie. Wij hebben niet van te voren een camper gehuurd, omdat een verkoper (hebben we niet de camper gekocht) ons vertelde dat het gevoel anders is als de camper van jezelf is. Maar op zich is het geen slecht idee. Het belangrijkste in een camper is (vinden wij) dat je een ruim gevoel hebt als je binnen stapt en het slapen. Wij vonden het ook belangrijk dat er een goede en slimme plaats was voor de kattenbak. Ik denk dat het voor u belangrijk is dat de hond een lekkere plek heeft waar hij niet in de weg ligt. Alvast veel plezier en goede reis. Groetjes Berry en Wilma

20:16 07-05-2013
Janneke

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

gevonden via google
Goedenavond

Ik zit te genieten van jullie camperverhalen en kijk meteens even naar de campings die jullie bezocht hebben...wij hebben volgende week 5 weken vakantie en willen dan via het meer van annecy naar het zuiden trekken (met caravan) dus jullie reizen naar FRankrijk verslind ik...erg leuk! met vriendelijke groeten Janneke Vollebregt
Geantwoord op: 08:46 14-05-2013

Hallo Janneke,

Bedankt voor je leuke reactie. Wij wensen jullie een fijne vakantie en geniet van al het mooie. Groetjes Berry en Wilma.

17:09 17-02-2013
Lia/Ronald Joustra

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

Bij Google camperreiservaringen als zoekopdracht intypen
Wij kamperen vanaf 2007 met een caravan en willen misschien de overstap maken naar een camper. We gaan er eerst een huren. Hebben jullie ook gekampeerd met een caravan en daarna een camper gekocht?
Ik vond de verhalen erg leuk. Wat valt tegen me de camper? Mis je een auto?
05:29 17-02-2013
Anneke

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

gezocht op camperverhalen kroatie
Mijn complimenten voor de mooie site.( ik kan dat denk ik nooit voor elkaar krijgen pffff) Mooie verhalen en ook leuk dat de campings erbij staan waar jullie gestaan hebben.Wij hebben ook een camper en hebben altijd een beetje moeite om geschikte campings te vinden. Zoals bijv. naar Wenen en dat je dan op de fiets naar Wenen kunt. Zo heb ik heel veel ideeen opgedaan en kan ik het altijd terugvinden ....erg handig.hahahaha.
Jullie hebben al heel wat gezien van de wereld ...erg leuk en interessant. Wij hebben niet een nieuwe camper maar wat een oudere van 1991 maar goed dat mag de pret niet drukken. Groetjes Anneke ,Wim en Jeffrey.
 
Ad
13:40 12-02-2013
Alex vd Berg

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

googlen
Geachte,
Wij heb genoten van uw reis verhaal, wat het voor ons zo bijzonder maakt is dat wij enkele campings en dorpen die jullie beschrijven ook hebben bezocht in de afgelopen jaren Vooral het verhaal van de bakker op camping Les Chambons was erg herkenbaar,dat hij nog steeds al toeterend de camping over gaat, wij waren daar in 2007, tevens hebben bij Domme gestaan op de gemeeentecamping in Senac, prima camping irect aan de rivier.
Tot zover onze reactie, nog veel reisplezier, groetjes Alex en Anita, Ede
12:42 05-02-2013
Michel

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

google
Hoi,

mooi verslag over Cambodja gelezen. Wij gaan er binnenkort naar toe, zijn nu aan het voorbereiden en hebben er veel aan gehad.

Bedankt!

Michel
16:38 03-02-2013
heleen

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

door te googelen
hoi,

jullie maken leuke reisverslagen, heerlijk om te lezen en om ideetjes op te doen

groetjes Heleen
20:19 26-10-2012
janneke

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

via kampeer.startpagina
Hallo Wilma en Berry

Ik heb genoten van jullie foto's en verhalen over Frankrijk ( dat is waar op het ogenblik ) onze belangstelling naar uit gaat.

Ook heb ik enkele campings en tips genoteerd waarvan ik denk dat we er wat aan hebben.

Bedankt met vriendelijke groeten Janneke Vollebregt
15:13 07-10-2012
J.Dekker

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

via facebook
Mooie website Berry. heel leek oom te bekijken.
Groetjes aan Wilma
20:38 06-10-2012
Ria en Hans Rozie

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

via Google
Wij zijn zoekende naar een camper en de bijkomende zaken, jullie site geeft een heel goed beeld en we genieten van de reisverhalen op jullie weblog. We hebben nu al een beetje een beeld hoe om te gaan met de camper (die wij overigens eerste gaan huren voorafgaande aan een eventuele aankoop). De vrijheid die je met een camper hebt spreekt ons erg aan omdat wij datzelfde gevoel nu hebben met onze boot. Groetjes, Ria en Hans
22:22 27-09-2012
bep de graaf

Hoe bent u op onze website terechtgekomen?

was aan het zoeken naar een camperplaats in parijs
jullie maken er een mooie boek van op jullie site . heel leuk en mooi verwoord. prachtige fotos. ik heb jullie bij mijn favorieten gezet. nog vele mooie en leuke reizen met de camper toe gewenst, groetjes bep en bas
Berichten: 91 t/m 105 van de 183.
Aantal pagina's: 13
Nieuwer4 5 6 [7] 8 9 10Ouder